Koen Wauters, Margriet Hermans en Sam Gooris
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Wauters, Margriet Hermans en Sam Gooris © KW/Primo/KG

‘Tien Om Te Zien’, werkt dat nog wel in deze tijden? “Als enkel de grote namen aan bod komen, wordt het geen succes”

MuziekNa het succes van een ‘eenmalige’ aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ keert het programma nu toch écht terug naar tv. Dat tot grote vreugde van een aantal Vlaamse artiesten zoals Sam Gooris, Pat Krimson, Margriet Hermans, Bart Kaëll en Koen Wauters. Maar kan het programma nog scoren anno 2021? Onze BV’s voorspellen de toekomst van ‘TOTZ’ én blikken terug op die wilde jaren in Blankenberge. “Ze moesten mij in een flightcase naar buiten duwen, zodat ik niet overrompeld werd door gillende meisjes.”

13 reacties

 • Peter Buyck

  1 week geleden
  TOTZ was er om een forum te geven aan Vlaamse artiesten op Vlaamse televisie. Waarom worden Vlaamse artiesten verbannen naar een niche televisiezender? Ik schaam me voor hun wansmakelijke gedachte: ze hebben MentTV, laat ze dan ook daar.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 weken geleden
  Heb echt géén behoefte aan al die playbackers en al die showverkopers.
 • Jean Schepens

  2 weken geleden
  heel goed voor de kliek van ene genaamde J. Van Oosterwijck, zeker ? ... NONKELJEAN
 • Sofie Hugeliet

  2 weken geleden
  Ze hebben reeds een platform, Ment tv of hoe het ook moge noemen, ideaal voor de Vlaamse muziekliefhebber. Ik kijk nu bijna nooit naar tv omdat originaliteit van programma's reeds lang zoek zijn en voor de rest enkel de duizendste herhaling, dus TOTZ neen bedankt is voorbij gestreefd.
 • dirk claeys

  2 weken geleden
  Dit kan maar de Vlaamse muziekliefhebber, heeft hun gecoverd nu volledig door, breng kwaliteit en nieuw,werk en alles komt terug!
 1. Deze 5 streamingtips loodsen je door het regenweekend

  Deze 5 streaming­tips loodsen je door het regenweek­end

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series voor het weekend. Deze week vullen we onze Kijkgids aan met de absurde reeks van eigen bodem ‘F*** You Very Very Much’ (Streamz), de muzikale topdocu ‘Watch the Sound with Mark Ronson’ (Apple TV+) en flitsende actie met Jean-Claude Van Damme in ‘The Last Mercenary’ (Netflix). Dit is onze streaming-top 5!