Tien om te zien
Volledig scherm
Tien om te zien © VTM

‘Tien om te zien’ slaat tussen 25 juli en 10 augustus tenten op in Westende

TVDe Zeedijk van Westende wordt deze zomer opnieuw de uitvalsbasis voor ‘Tien om te zien’, de moeder der muziekprogramma’s. Tussen 25 juli en 10 augustus zullen presentatoren van toen Anne De Baetzelier en Willy Sommers opnieuw jong en oud verwelkomen voor liefst acht afleveringen, die van eind juli tot in september allicht op zondag zullen worden uitgezonden.

4 reacties

 • ROBERT MEYER

  1 jaar geleden
  Beste is nog altijd Blankenberge
 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  De mix van vorig jaar vond ik toch niet zo geslaagd, laten we het maar bij de oude formule houden
 • katy vercauteren

  1 jaar geleden
  Goed nieuws, twee 55 plussers mogen nog eens op tv komen. En ze doen dat goed. Geen overdreven hysterie en opengesperde monden. Gewoon, zoals het hoort te zijn. Het is duidelijk dat ze zelfstandig zijn, want werkgevers zetten alle 55 plussers bij het groot vuil en vdab werkt daaraan mee.
 • Johan commère

  1 jaar geleden
  Ben vroeger in blankenberge vele keren de opnames gaan bijwonen backstage met dank aan een bepaald persoon en kan je verzekeren dat Willy Sommers daar de tofste pee is die daar aanwezig was .
 1. GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Patiënt Dompi’: “De strafste uitspraken kwamen niet uit de mond van Dominique Van Malder”

  “Ik heb schrik om een gehalveerde versie van mezelf te worden.” Dat Dominique Van Malder (47) met een bang hartje naar z'n gastric bypass toeleeft, is sinds woensdagavond op Play4 te zien in de vierdelige docureeks ‘Patiënt Dompi’. Daarin onderzoekt de acteur en tv-maker hoe het zover is kunnen komen en praat hij met dokters, diëtisten, psychologen en geliefden over de ingreep. Van Malder laat in z'n ziel kijken, net zoals Jeroen Meus, Jeroom en Pedro Elias dat eerder al in openhartige docureeksen deden. Is ‘Patiënt Dompi’ even beklijvend? En is een gastric bypass meer dan ‘een makkelijke oplossing om gewicht te verliezen’?
 2. KIJK. Na online kritiek op dansmoves: Blue Ivy (11) bewijst weer wat ze kan tijdens optreden Beyoncé in Londen
  Play
  Celebrities

  KIJK. Na online kritiek op dansmoves: Blue Ivy (11) bewijst weer wat ze kan tijdens optreden Beyoncé in Londen

  “Ze danst nu veel losser en met meer zelfvertrouwen.” Vorige week verraste Beyoncé tijdens haar Renaissance-tour de fans in Parijs met dochter Blue Ivy (11) als special guest. Al kon het internet de ietwat verlegen en stijve danspasjes van Blue Ivy niet helemaal smaken. Van die online haat lijkt de tiener zich weinig aan te trekken. In Londen schudde ze - in glitterpak - er weer op los naast mama Beyoncé, en ze zette deze keer wel haar beste dansbeentje voor volgens fans online.