ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Ticketverkoop Pukkelpop start op woensdag 16 juni, voorlopig zonder line-up

FestivalsNa het Overlegcomité van vorige week werd duidelijk dat festivals vanaf 13 augustus weer 75.000 bezoekers per dag mogen verwelkomen. Goed nieuws dus voor de organisatie van onder meer Tomorrowland en Pukkelpop. Bij deze laatste zijn ze dan ook niet bij de pakken blijven zitten. In een persbericht kondigde de organisatie zonet aan dat de ticketverkoop voor het festival volgende week van start gaat.

2 reacties

 • Eric Dens

  2 weken geleden
  Glastonbury in UK verkoopt elk jaar uit vooraleer er nog maar 1 naam bekend is ...
 • Jay Legrand

  2 weken geleden
  Amaai, das nog een goeie dat. Je koop tickets en je weet nie eens wie er komt. Voor zelfde geld heb je een hele cast vlaamse slagerzangers 😂
 1. 
Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers
  Royalty
  4

  Brits konings­huis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversi­teit werknemers

  Het personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op het vlak van de diversiteit van hun medewerkers.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.