Nancy (Ann Pira) en Dieter (Raf Jansen) vormen volgens deze poll het populairste koppel in 'Thuis', al scoort Eddy (Daan Hugaert) ook niet slecht.
Volledig scherm
Nancy (Ann Pira) en Dieter (Raf Jansen) vormen volgens deze poll het populairste koppel in 'Thuis', al scoort Eddy (Daan Hugaert) ook niet slecht. © Dieter Bacquaert

'Thuis'-kijkers laten hun stem horen: welke personages zijn geliefd en welke niet?

showbizzNancy, Marianne en Femke. Dat is het trio waar de ‘Thuis’-kijker houdt het meest van houdt. Ook Lowie is héél populair. De dolgedraaide Julia en baby-verwisselaar Mayra scoren het minst goed. Dat leert een recente rondvraag bij trouwe kijkers.

2 reacties

 • roland arents

  3 jaar geleden
  Lowie die is toch een oog kwijt, daar wordt nooit over gesproken. Mayra en die advocate moeten eruit, Renzo terug en Marianne liever weer meer in beeld.
 • FRANS CORNELIS

  3 jaar geleden
  Nancy moet er uit.
 1. Maandag start telenovelle ‘Lisa’: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”
  Play
  TV

  Maandag start telenovel­le ‘Lisa’, bekijk hier al de begingene­riek: “Ik heb hiervoor mijn sociaal leven een jaar op pauze gezet”

  Maandag start op VTM de langverwachte nieuwe telenovelle ‘Lisa’, een spannend en romantisch verhaal over de creatieve, verlegen Lisa die het wil maken in de marketingwereld, maar gedwarsboomd wordt door haar zus. “Ik hoop dat de serie een even groot succes wordt als ‘Sara’’, zegt hoofdrolspeelster Tinne Oltmans (28). “We brengen in elk geval héél veel warmte en liefde.”
 2. Rapper Soulja Boy aangeklaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling
  Celebrities

  Rapper Soulja Boy aange­klaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling

  Een voormalig assistent van Soulja Boy, onder andere bekend van de hit ‘Crank That’, heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. Dat melden Amerikaanse media. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de 30-jarige Amerikaan haar gegijzeld hebben. Tot slot weigerde hij haar loon te betalen en gedroeg hij zich gewelddadig. Het is niet de eerste keer dat de rapper in aanraking komt met het gerecht.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"