Harry en Olga met haar ouders, Tatiana en Leonid
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Olga met haar ouders, Tatiana en Leonid © Joel Hoylaerts / Photonews

Thuis bij Harry, Olga en hun (schoon)ouders, die vluchtten uit Oekraïne: “De eerste 20 km kostte ons drie dagen”

BVEen baby op komst en de camera’s van het ‘The Sky Is The Limit’ all stars-seizoen draaien. Het geluk lacht Harry Schurmans (59) en Olga Zelenko (39) toe. Maar de oorlog in Olga’s geboorteland Oekraïne hakt er stevig in, zo blijkt bij een bezoekje aan hun thuis. Al twee maanden bieden ze haar ouders onderdak aan. “Toen we gewekt werden door explosies moésten we wel vluchten”, vertellen Tatiana (62) en Leonid (64) Zelenko ons. “De baby is ons lichtpuntje in heel dit drama.” Waarop Harry ons ook meteen de naam van zijn toekomstige spruit verklapt...

 1. Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagingen van het leven”
  Play
  Muziek

  Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagin­gen van het leven”

  “I’m back, back like I never left”, zingt ze in ‘Run It Up’. Na een pauze van zes jaar is Coely terug, en hoe. In een uitverkochte Roma in haar hometown Borgerhout kreeg ze vrijdag het publiek volledig naar haar hand. Met dit optreden trekt de zangeres definitief een streep onder een bijzonder moeilijke periode. Zo kampte Coely met een depressie. “Het werd me allemaal te veel. Op een bepaald moment dacht ik: ‘Voor mij hoeft het niet meer, ik maak er een einde aan’”, zei ze in een interview in ‘Humo’. Maar ondertussen voelt de Antwerpse hiphopster zich goed in haar vel: “Ik heb een periode met veel ups and downs achter de rug, maar daardoor heb ik ook mezelf leren kennen. Door te babbelen met psychologen. Door beter voor mezelf te zorgen. En door mama te worden, waardoor je prioriteiten sowieso verschuiven. Het leven zal altijd uitdagingen met zich meebrengen, maar ik kan er nu beter mee om.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.