Tine Priem en beste vriend Christophe Coenegrachts.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine Priem en beste vriend Christophe Coenegrachts. © RV

‘Thuis’-actrice Tine Priem lanceert webshop en droomt van eigen collectie: “De Vlaamse Victoria Beckham worden... Dat zou geweldig zijn”

ShowbizzSamen met haar beste vriend Christophe Coenegrachts (40), die haar getuige was op haar recente huwelijk, lanceert ‘Thuis’-actrice Tine Priem (31) een webshop. Op Gingers kunnen vrouwen kleding en accessoires kopen. De site gaat vrijdag 18 september online. “Dit is een zware financiële investering.”

 1. ‘Thuis’-actrice Tine Priem was lang op zoek naar zichzelf: “Het leven wordt gemakkelijker naarmate ik ouder word”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Thuis’-actrice Tine Priem was lang op zoek naar zichzelf: “Het leven wordt gemakkelij­ker naarmate ik ouder word”

  “Het leven verloopt met ups en downs, sowieso. Al maak ik de laatste tijd vaak de bedenking: kan het eigenlijk nog beter dan dit?”, zegt Tine Priem (31), de actrice die Tamara speelt in ‘Thuis’, in het weekblad Primo. “Of misschien gaat het wel té goed. Dus blijft dit wel duren? Ik ben kortom bezig met het thema ‘geluk’. Ik zal heel eerlijk zijn: ik heb op dit moment het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. Ik weet nu perfect wie ik ben, ik weet wat ik wil doen in dit leven, ik heb de juiste man gevonden en mijn werk is super. Ik voel me geliefd en ik geniet écht keihard van alles! (glimlacht) Op de vraag of het opperste geluk bestaat, moet ik ‘ja’ antwoorden. Ik beleef het momenteel.”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias