Daphne Paelinck vertelt in Story over haar zwangerschap en verloving
Volledig scherm
PREMIUM
Daphne Paelinck vertelt in Story over haar zwangerschap en verloving © VRT

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck geniet ten volle van haar zwangerschap: “Dat ik op de set mijn echte baby op de echo kon zien, vond ik magisch”

TVDe zomer kan beginnen voor Daphne Paelinck (32). In ‘Thuis’ heeft haar personage Christine recent te horen gekregen dat één kindje van haar ongeboren tweeling gestorven is. Maar in het echte leven is de actrice zwanger van haar tweede dochtertje én verloofde ze zich recent met haar partner Randall. Een gesprek over zeven maanden misselijkheid, emotionele scènes en opnieuw een vertrek uit ‘Thuis’. 

0 reacties

  1. Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)
    TV
    17

    Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)

    Goed nieuws voor de fans van het muziekprogramma ‘Tien om te zien’. Door de straffe kijkcijfers voor ‘Tien om te zien 199X’, dat vorige zondag nog vlot 700.000 fans trok, wil VTM aan deze retroreeks een waardig slot bouwen. Daarom komt er eind deze zomer een eenmalige terugkeer van de echte ‘Tien om te zien’. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt.