Apollonia Sterckx, Victoria
Volledig scherm
PREMIUM
Apollonia Sterckx, Victoria © Dieter Bacquaert

‘Thuis’-actrice Apollonia Sterckx, van kindster naar ambitieuze jongedame: “Mama mag zich bezighouden met de financiële zaken”

ShowbizzApollonia Sterckx (15) belandde op haar derde in ‘Thuis’, dankzij haar mama Victoria Vandenhove (46), een haarstyliste die ook werkt voor de VRT. Apollonia’s personage Britney onderging door de jaren heen een metamorfose en zelf is ze ook uitgegroeid tot een knappe tiener. Ze droomt van een echte carrière als actrice, en haar moeder staat die ambitie niet in de weg. “Als mama moet ik uitzoeken tot waar ik haar vrijheid kan geven”, aldus Victoria in een dubbelgesprek over ambities in de filmwereld, alleenstaande mama zijn en de relatie tussen moeder en dochter.

  1. Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologische aandoening”
    Play
    Celebrities

    Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologi­sche aandoening”

    Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion (54). De zangeres maakt in een emotionele video op Instagram bekend dat ze haar Europese tournee in februari niet opnieuw zal kunnen oppikken wegens ernstige gezondheidproblemen. Ze kan haar tranen maar moeilijk bedwingen, wanneer ze het slechte nieuws brengt. “Ik heb een aandoening die één op een miljoen mensen treft", aldus Céline.