Thorsten Kaye in Primo
Volledig scherm
PREMIUM
Thorsten Kaye in Primo © RV

Thorsten Kaye is al acht jaar de nieuwe Ridge Forrester in ‘Mooi en Meedogenloos’: “Ik besef dat ik niet zo sexy ben als Ronn Moss”

TVToen Ronn Moss in 2012 te kennen gaf dat hij zijn iconische rol van Ridge Forrester in ‘Mooi en Meedogenloos’ zou opgeven, fronsten veel fans en mediamensen de wenkbrauwen. Zou de populaire reeks, die in meer dan 200 landen te zien is, dit onverwachte vertrek overleven? Acht jaar later hebben de fans Thorsten Kaye (55) - aka de nieuwe Ridge - in hun hart gesloten. Een gesprek over een gemiste carrière als rugbyspeler, de bijnaam ‘Torso' en de oppervlakkigheid van Hollywood. “Ik wil niet dat mijn kinderen daar moeten opgroeien." 

1 reactie

  • Catherine MISTIAEN

    5 maanden geleden
    Ik ben beginnen kijken naar Mooi en Meedogenloos vanwege de goddelijke verschijning die Ridge was. Ook omdat de serie traag tot zeer traag was: heerlijk om te volgen. Vergis u niet: meer dan eens waren de gesprekken diepzinnig. Zoals de shrink die tegen Brook zei: "Zoals je broccoli eet voor je lichaam, moet je ook in je hoofd gezonde dingen denken. Negatieve dingen zoals jaloezie, moet je verbannen uit je hoofd."