Thomas Huyghe
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Huyghe © VIER

Thomas Huyghe, verliezend finalist van vorig jaar, kijkt nooit meer naar ‘De Slimste Mens’: “Als ik de begintune nog maar hoor, breekt het angstzweet me weer uit”

Showbizz“Ik vraag me soms af of ’t wel eerlijk is dat ik zo’n droomjob heb, terwijl zoveel leeftijdsgenoten geen werk vinden.” Nochtans duurde het meer dan een jaar voor Thomas Huyghe (29) zijn tweede plaats in ‘De Slimste Mens’ kon verzilveren met een eigen talkshow: ‘Het leven.doc’ start woensdag op VRT NU. “Blij dat ik toch nog íets heb kunnen maken dit jaar”, zegt Thomas.

0 reacties

 1. Wesley Sonck ‘pissed’ over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepunten van aflevering 32 van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Wesley Sonck ‘pissed’ over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepun­ten van aflevering 32 van ‘De Slimste Mens’

  Eens topsporter, altijd topsporter. Kijk maar naar Wesley Sonck. Competitiebeestje in hart en nieren. Op de groene mat. In de discussie aan de tafel van ‘Extra Time’. Of in de zetel van ‘De Slimste Mens’. Verliezen staat niet in het woordenboek van Sonck. Getackeld worden evenmin. Letterlijk of figuurlijk. En dus zag je in de laatste ‘gewone’ aflevering hoe Sonck zich niet prettig voelde toen hij niet goed speelde en bovendien werd bestookt door niet altijd even fijnzinnige opmerkingen van juryleden Jeroom en Rik Verheye. Grapje, Wesley. Not, dus. Pas na afloop van de quiz kon hij er om lachen.
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show