Exclusief voor abonnees

Thomas Buffel en Annabel weten met hun geluk geen blijf: “Lionel heeft zijn achterstand volledig ingehaald”

rvb
“Mijn rugzak met verantwoordelijkheden is nu een beetje zwaarder”, zegt Thomas Buffel (38) filosofisch over de geboorte van zijn derde zoon. Tweeënhalf jaar nadat het lot van de ex-Rode Duivel een alleenstaande vader maakte, is zijn hernieuwde liefdesgeluk bekroond met Lionel, die Thomas en Annabel (31) in Dag Allemaal aan het grote publiek voorstellen.

Wanneer Dag Allemaal bij Thomas en Annabel binnenkomt, is de kleine Lionel in zijn ligstoel aan het slapen. “Een flinke jongen, hé”, zegt Annabel met gepaste trots. “Bij zijn geboorte in april woog hij slechts 2,2 kilo, maar hij heeft zijn achterstand bijna volledig ingehaald. Lionel weegt nu al meer dan vijf kilogram.”

“Hemelse schrik”

Thomas en zijn gezin hebben er net de eerste vakantie met hun vijven opzitten. Thomas, Annabel, Lionel, en Fausto en Maceo, de vijfjarige tweeling van Thomas en zijn overleden echtgenote Stéphanie, trokken een weekje naar Frankrijk. “Het is een drukke periode geweest voor Thomas”, zegt Annabel. “Eerst was er zijn afscheid van Zulte Waregem, dan de babyborrel, Thomas’ nieuwe project De Stokerij en dan ook nog eens zijn afscheidsmatch (op het veld van Racing Genk, samen met onder anderen gepensioneerden Luc Nilis, de broers Mpenza en Pierre van Hooijdonk, nvdr).”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cor Dierckx

  Daaraan ziet je dat het snel kan gaan in een mensenleven.Veel geluk!

 • Georgette Vanoverbeke

  Proficiat met de kleine spruit , en heel veel geluk samen met jullie gezin.

 • Didier BRIGLIA

  Tof het ga jullie goed met de kleine spruit,véél succes aan het koppel.