Thibau Nys
Volledig scherm
Thibau Nys © Joel Hoylaerts / Photonews

Thibau Nys stelt nieuwe vriendin Anna voor

ShowbizzThibau Nys (18) rijdt vrijdag het WK voor beloften, maar alle ogen zullen ook gericht zijn op Thibau z’n nieuwe vriendin. De zoon van Sven Nys en Isabelle is ondertussen enkele maanden samen met Anna Eikendal (19), een Nederlandse sprintster. De wielrenner deelde een foto van zijn nieuwe vlam op Instagram. 

6 reacties

 • Witteduiven Roelandts

  1 maand geleden
  Veel suc6
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Sukses vrijdag !
 • Rudi Pieters

  1 maand geleden
  Marie Louise ben het eens eens met u veel succes thibau
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 maand geleden
  Mooi en succes vrijdag...
 • Luc De zutter

  1 maand geleden
  Eerst nog veel presteren op de fiets he jongen! !
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”