In de achtbaan ‘Avengers Assemble: Flight Force’ ga je op razendsnelle ruimtemissie met Iron Man en Captain Marvel. Met een hogesnelheidslancering van 96 km/u in minder dan 3 seconden, drie inversies en twee loopings.
Volledig scherm
PREMIUM
In de achtbaan ‘Avengers Assemble: Flight Force’ ga je op razendsnelle ruimtemissie met Iron Man en Captain Marvel. Met een hogesnelheidslancering van 96 km/u in minder dan 3 seconden, drie inversies en twee loopings. © Disneyland Paris

Themaland van Marvel opent morgen deuren in Disneyland Paris

Morgen opent Disneyland Paris de poorten van ‘Mavel Avengers Campus’, een gloednieuwe zone in het Walt Disney Studios Park die volledig in het teken staat van superhelden met twee nieuwe attracties, interactieve ontmoetingen en live actiestunts. Het themagebied maakt deel uit van een gigantisch uitbreidingsplan van 2 miljard euro om de bezoekersaantallen de hoogte in te schieten. Er ligt dus veel druk op de schouders van Spider-Man en Iron Man. Al hebben die reeds bewezen wat ze waard zijn.

0 reacties

  1. ‘The Masked Singer’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”
    Play
    Showbits

    ‘The Masked Sin­ger’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”

    Was Herman ‘Skiwi’ Verbruggen starstruck door een medekandidaat? Heeft hij te allen tijde zijn deelname verborgen kunnen houden? En vooral: wat doe je als je net naar het toilet moet als je in dat pak zit? Showbits-reporter Senne daagde Herman uit voor een potje ‘Never Have I Ever’, en ontrafelde zo een aantal interessante ‘The Masked Singer’-geheimen.