Koen Wauters en Niels Destadsbader vertellen in Story over hun succes.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Wauters en Niels Destadsbader vertellen in Story over hun succes. © Joel Hoylaerts / Photonews

‘The Voice’-coaches Niels Destadsbader en Koen Wauters nuanceren hun succes: “Mijn job maakt me gelukkig, maar het is niet het enige in het leven”

ShowbizzErvaren rotten krijgen het gezelschap van nagelnieuwe coaches in het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Koen Wauters (53) en Niels Destadsbader (32) zijn twee van hen. En zij hebben alvast een goeie klik. “Koen deelt dingen over zijn hobby’s en kinderen, ik over mijn liefdesleven. En we zijn er voor elkaar als dat nodig is”, vertelt Niels. De twee hebben het ook over hun succes en de opofferingen die ze daarvoor soms moeten doen. “In het verleden heb ik dingen gedaan waarvan ik weet dat mijn toenmalige partners zich daar gekwetst door voelden.”

11 reacties

 • Felix Strackx

  6 maanden geleden
  Verdorie zeg, als dat waar is, doe ons dan een plezier Koen, en stop ermee. Het is echt niet meer om aan te horen.
 • Paul Boutsen

  6 maanden geleden
  Altijd dezelfden: Wauters, Crabbe, Peeters, DeStadsbader, Lemmens... hebben we echt in Vlaanderen geen andere, jongere en betere muziekmakers of entertainers? Als ik één van die zie zap ik gewoon weg, genoeg eenheidsworst, hoe goed die ook smaakte 30j geleden.
 • Annette Exsteyl

  6 maanden geleden
  Aan al die neatievelingen, gun die mensen toch hun geluk, er is muziek voor elk wat wils en deze 2 zijn onder te verdelen bij de sympathieke ! Er zijn er andere die sterk overroepen worden en helemaal niets kunnen dan blabla en dikkenekkerij. Ahmed stoor u er niet aan, dat is typisch voor de meeste "reactie-gevers" en jaloezie is van alle tijden !
 • Ahmed Wirtani

  6 maanden geleden
  Zo een negativiteit bij de Vlamingen. Doe er iets aan aub.
 • patick baeck

  6 maanden geleden
  Er zijn 10 tallen kandidaten die beter zingen dan zij die zich moeten omdraaien ...