‘The Voice Belgique’-winnaar Jérémie Makiese mag volgend jaar naar Songfestival

ShowbizzRTBF kondigde zonet in het radioprogramma ‘Vivacité’ aan dat het jonge talent Jérémie Makiese (20) voor België naar het Eurovisiesongfestival gaat. Met welk liedje hij ons land zal vertegenwoordigen is momenteel nog niet bekend. 

24 reacties

 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  met een stellige zekerheid goed voor de eerste plaats van achter in het klassement ! ... NONKELJEAN
 • Lucas Vissers

  1 maand geleden
  Ik zal in ieder geval niet kijken !
 • mike tann

  1 maand geleden
  Die jongen heeft een prachtige stem, nu de juiste song, act en het zal wel goed worden. Toch veel beter dan Hooverphonic!
 • dretie munkies

  1 maand geleden
  De Rtbf zal het wel weer klaar spelen ! Ze doen het altijd beter dan de Vrt ! Jammer maar waar !
 • Jeroen Custers

  1 maand geleden
  Goede stem, moet wel nog leren zijn ogen open te houden bij het zingen, komt beter over op beeld. Dat hij gaat samenwerken met het team achter Loïc Nottet gaat alleen maar in zijn voordeel werken. Toch knap hoe ze in Wallonië en wel goede resultaten boeken met The Voice, want dat blijft hier bij ons toch altijd maar een wedstrijdje van 0 resultaten bij de winnaars, maar ook keer op keer een goede keuze maken voor Eurosong.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.