‘The Voice Belgique’-winnaar Jérémie Makiese mag volgend jaar naar Songfestival

ShowbizzRTBF kondigde zonet in het radioprogramma ‘Vivacité’ aan dat het jonge talent Jérémie Makiese (20) voor België naar het Eurovisiesongfestival gaat. Met welk liedje hij ons land zal vertegenwoordigen is momenteel nog niet bekend. 

24 reacties

 • Jean Schepens

  1 dag geleden
  met een stellige zekerheid goed voor de eerste plaats van achter in het klassement ! ... NONKELJEAN
 • Lucas Vissers

  1 dag geleden
  Ik zal in ieder geval niet kijken !
 • mike tann

  1 dag geleden
  Die jongen heeft een prachtige stem, nu de juiste song, act en het zal wel goed worden. Toch veel beter dan Hooverphonic!
 • dretie munkies

  1 dag geleden
  De Rtbf zal het wel weer klaar spelen ! Ze doen het altijd beter dan de Vrt ! Jammer maar waar !
 • Jan Claes

  2 dagen geleden
  Goede stem, moet wel nog leren zijn ogen open te houden bij het zingen, komt beter over op beeld. Dat hij gaat samenwerken met het team achter Loïc Nottet gaat alleen maar in zijn voordeel werken. Toch knap hoe ze in Wallonië en wel goede resultaten boeken met The Voice, want dat blijft hier bij ons toch altijd maar een wedstrijdje van 0 resultaten bij de winnaars, maar ook keer op keer een goede keuze maken voor Eurosong.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.