‘The Voice Belgique’-winnaar Jérémie Makiese mag volgend jaar naar Songfestival

ShowbizzRTBF kondigde zonet in het radioprogramma ‘Vivacité’ aan dat het jonge talent Jérémie Makiese (20) voor België naar het Eurovisiesongfestival gaat. Met welk liedje hij ons land zal vertegenwoordigen is momenteel nog niet bekend. 

24 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  met een stellige zekerheid goed voor de eerste plaats van achter in het klassement ! ... NONKELJEAN
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Ik zal in ieder geval niet kijken !
 • mike tann

  1 jaar geleden
  Die jongen heeft een prachtige stem, nu de juiste song, act en het zal wel goed worden. Toch veel beter dan Hooverphonic!
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  De Rtbf zal het wel weer klaar spelen ! Ze doen het altijd beter dan de Vrt ! Jammer maar waar !
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  Goede stem, moet wel nog leren zijn ogen open te houden bij het zingen, komt beter over op beeld. Dat hij gaat samenwerken met het team achter Loïc Nottet gaat alleen maar in zijn voordeel werken. Toch knap hoe ze in Wallonië en wel goede resultaten boeken met The Voice, want dat blijft hier bij ons toch altijd maar een wedstrijdje van 0 resultaten bij de winnaars, maar ook keer op keer een goede keuze maken voor Eurosong.
 1. Jennifer Lawrence en Viola Davis openhartig over het moederschap: “Ik sloot mijn kind op in de auto”
  Celebrities

  Jennifer Lawrence en Viola Davis openhartig over het moeder­schap: “Ik sloot mijn kind op in de auto”

  De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (32) verwelkomde in februari 2022 haar eerste kindje, zoon Cy, samen met haar echtgenoot Cooke Maroney. In een nieuwe episode van Variety’s ‘Actors on Actors’ zit ze samen met Oscarwinnares Viola Davis (57) én klapt ze uit de biecht over het moederschap. “Het stichten van een gezin is het engste ter wereld", klinkt het.
 2. VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”
  TV

  VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”

  VTM ging in de nacht van 8 december in New York aan de haal met een zilveren Global Promax Award in de categorie ‘Best In-House Program Promo’. De televisiezender ontving deze prestigieuze award voor de lanceringstrailer van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, die hierboven te bekijken is. “De volgende keer gaan we voor goud", klinkt het enthousiast bij Walter Hilhorst, Creative Director On Air Communicatie bij DPG Media.
 1. KIJK. Kersttradities barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”
  Play
  TV

  KIJK. Kersttradi­ties barsten los in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Er komen jaarlijks 200 mensen kijken naar ons kerstdorp”

  In het gloednieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ gluren de kijkers binnen bij mensen die zot zijn van Kerstmis. Vier kerstgekke duo’s nemen het van maandag tot donderdag tegen elkaar op en nodigen elkaar om de beurt uit. Doel? Elkaar omverblazen. Het duo met de hoogste score aan het einde van de week wint een trip naar Disneyland Parijs. Als grote verrassing zijn zanger Christoff (46) en zus Lindsay (44) in de eerste week te gast. In de preview, die hierboven te bekijken is, staan de gasten oog in oog met het groot kerstdorp van Vic en Mia. “Op je knieën ziet het dorp er nog beter uit.”
 2. Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”
  PODCAST

  Waarom komen er zo weinig bekende koppen naar ‘De tafel van vier’? “Ze zouden dat ouderwetse systeem beter afschaffen”

  Hoe komt het toch dat er zo weinig bekende Vlamingen opduiken in de Play4-talkshow ‘De tafel van vier’? In een nieuwe aflevering van de HLN-podcast ‘De mediawatchers’ geven journalist Mark Coenegracht en Showbits-gezicht Desna Lespinoy tekst en uitleg. “De zenders maken gebruik van een bonnetjessysteem”, klinkt het. “Zij vaardigen alleen een bekende kop af als in ruil een even bekende kop een tegenprestatie levert. VTM kan Tom Waes bijvoorbeeld voor iets gebruiken, maar dan moeten ze wel zelf Koen Wauters naar de openbare omroep sturen.” Volgens het duo is dat ouderwetse systeem achterhaald. “Ze zouden het beter afschaffen.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.