Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

The Starlings hebben last van fluittoon in de oren: “Een menselijke fout met een grote impact”

SHOWBIZZSlecht nieuws voor The Starlings. Door “een menselijke fout” op een optreden gisteren kregen Tom Dice (31) en Kato Callebaut (30) plots een enorm hoge en luide fluittoon in hun oortjes. “Die duurde maar een fractie van een seconde, maar dat was genoeg om serieuze gevolgen te hebben”, vertelt hun manager Henk Vermeulen. De twee hebben ook vandaag nog steeds pijn in hun oren en moeten daardoor een optreden annuleren. Morgen zal een neus-, keel- en oorspecialist het koppel verder onderzoeken en een diagnose stellen.

21 reacties

 • Robby Key

  4 weken geleden
  Dat artiesten eens optreden zonder die oortjes en gewoon het geluid van die monitoren gebruiken.
 • Walter Ceusters

  4 weken geleden
  Dj s en groepen hebben er geen idee van hoeveel schade ze berokkenen.
 • RENE LENAERTS

  4 weken geleden
  De cultuur van het lawaai op festivals, feesten en zelfs in de bioscoop zal nog heel veel mensen doof maken of tenminste met een handicap opzadelen. De jeugd van vandaag is voor tenminste 50 % dover dan een halve eeuw geleden.
 • walther van houdt

  4 weken geleden
  ik heb het al meer dan 30j en het word alleen maar erger ben er voor geweest kreeg ik te horen dat ik hoorapparaat moet kopen en dan kan het zijn dat het na enkele jaren zou verminderen 2 a 3000 euro uitgeven en waarvan je bijna niets terug kan van krijgen heel gemakkelijk gezegd geef het maar uit als je het al hebt en een beetje later steek je onder de grond
 • walter vanhemelen

  4 weken geleden
  Bij mij is het na enkele maanden gestopt.