Drummer Pete Parada werd uit de band gezet.
Volledig scherm
Drummer Pete Parada werd uit de band gezet. © Getty Images

The Offspring zet drummer uit band na weigeren van coronavaccin

ShowbizzDrummer Pete Parada (48) is naar eigen zeggen uit The Offspring gezet omdat hij geen coronavaccinatie wilde. De drummer zegt op Instagram dat de nadelen van een vaccinatie voor hem zwaarder wegen dan de voordelen, waarop werd besloten dat hij de band moest verlaten.

18 reacties

 • glenn wouters

  1 maand geleden
  En vrije keuze om anderen te beschermen, of niet te beschermen? Eindeloze discussie denk ik.
 • Timmie Smet

  1 maand geleden
  Medisch gevaar of niet: vrije keuze is een fundamenteel recht. De drummer kreeg dan ook nog medisch advies tégen de prik. Hypocrisie van de andere bandleden lijkt me... Je medemens beschermen, ok... Maar vrije keuze schat ik hoger in!
 • Klaus-Jozef Kalergi

  1 maand geleden
  Het "bescherm de andere" argument begrijp ik echt niet. Ik dacht dat de injecties u beschermen? Als geïnjecteerde blijf je ontvankelijk voor covid19 en kan je het nog steeds doorgeven. Het enige nut zou zijn dat u minder kans hebt op ernstige symptomen, net als bij natuurlijke antilichamen die overigens om onverklaarbare redenen en tegen alle logica en onafhankelijke studies in niet erkend worden als bewijs van herstel. Bescherm uzelf, de andere kan zelf wel beslissen over zijn/haar lichaam.
 • Ronald Cardinald

  1 maand geleden
  Dat zijn geen band leden op een dag zal je niks meer horen van die band kunnen ze zichzelf afvragen hoe dat komt
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Goede reactie van de band. Uzelf beschermen, de collega's en het publiek, zo hoort het. Vrije keuze, wil je terug in de band? Dan vaccinatie! Anders, bye bye!
 1. Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupoperatie en stelt afscheidstournee uit naar 2023
  Concertnieuws

  Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupopera­tie en stelt afscheids­tour­nee uit naar 2023

  Elton John (74) heeft zijn terugkeer naar het podium voorlopig weer uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na anderhalf jaar hervatten in Duitsland, maar die eerste shows had hij door de coronacrisis al verzet naar 2023. Ook de uitverkochte concerten in het Antwerpse Sportpaleis worden nu verplaatst, deze keer vanwege een blessure aan zijn heup.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Controversiële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”
  Celebrities
  5

  Controver­siële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”

  De controversiële Britse tv-presentator Piers Morgan (56) heeft een nieuwe job beet. De vijftiger zal een - voorlopig nog titelloze - talkshow presenteren op de nieuwe zender talkTV, die in het voorjaar van 2022 in de ether gaat. Dat melden Britse media. Morgan lag al meermaals onder vuur over z’n harde aanpak van Meghan Markle (40). Hierdoor stapte hij eerder dit jaar op bij het populaire programma ‘Good Morning Britain’.