The Kid LAROI
Volledig scherm
The Kid LAROI © Jordan Strauss/Invision/AP

The Kid LAROI, Foals en Zwangere Guy: nieuw festival Rock Werchter Encore maakt volledige line-up bekend

MuziekDe affiche van het gloednieuwe dagfestival Rock Werchter Encore is volledig. Naast headliner Florence + The Machine zullen op zondag 26 juni ook onder meer Foals, The Kid LAROI, The Specials en Zwangere Guy optreden. Dat maakt de organisatie bekend. 

1 reactie

 • Roger Williams

  4 maanden geleden
  Zeer veel non-talent met die zwangere Guy op kop. Wie geeft daar nu zijn zuurverdiende centen aan? Dan ken je echt niks van goeie muziek.
 1. Niels Destadsbader legt uit waarom K3 niet genomineerd is voor Zomerhit: “Niet genoeg op de radio gekomen”
  Play
  Showbizz

  Niels Destadsba­der legt uit waarom K3 niet genomi­neerd is voor Zomerhit: “Niet genoeg op de radio gekomen”

  Showbits sprak met Niels Destadsbader om het te hebben over K3. De meidengroep is namelijk niet genomineerd voor Zomerhit en dat terwijl ‘Mango Mango’ het wel goed doet op streamingdiensten. Als presentator van Zomerhit verklaart Niels nu voor eens en voor altijd hoe je al dan niet genomineerd kan worden. Het heeft alles te maken met hoe vaak een lied op de radio wordt gespeeld.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. “Zonder DNA-info zullen er altijd vraagtekens blijven”: advocaat ‘Rust’-wapenverantwoordelijke tikt onderzoekers op de vingers
  FILM
  2

  “Zonder DNA-info zullen er altijd vraagte­kens blijven”: advocaat ‘Rust’-wapenver­ant­woor­de­lij­ke tikt onderzoe­kers op de vingers

  Na het schietincident op de filmset van ‘Rust’ blijven er veel vraagtekens achter. Alec Baldwin (64) loste onverwacht een dodelijk schot richting Halyna Hutchins, een cameravrouw. Het onderzoek rond de zaak loopt nog volop, en daar mist de advocaat van de wapenverantwoordelijke belangrijke informatie. Er werd namelijk nooit een DNA- of vingerafdrukanalyse uitgevoerd.