Ringo Starr.
Volledig scherm
Ringo Starr. © AP Photo/Chris Pizzello, File

The Beatles-ster Ringo Starr annuleert concerten vanwege ‘mysterieuze’ ziekte: “Het had effect op zijn stem”

MuziekThe Beatles-legende Ringo Starr (82) heeft afgelopen weekend zijn concerten in Noord-Amerika abrupt moeten annuleren vanwege ziekte. Later bleek hij door de mysterieuze aandoening te worstelen met zijn stem. “Hij heeft geen Covid-19", klinkt het in een verklaring.

1 reactie

 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Hoe graag ook dat de fans hen zien optreden ,Ringo en vele anderen zouden moeten inzien dat ze niet meer van de jongsten zijn en dat ze beter rustig ,zonder toeren , hun dagen moeten doorbrengen. Natuurlijk wij fans houden van hen en hun muziek en dan is het moeilijk denk ik om die adoratie te negeren. Ze worden allemaal nog langs alle kanten bejubeld maar voor hun gezondheid zouden de oudere sterren het beter kalm aan doen. Ik hoop dat Ringo spoedig herstelt!
 1. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”
  Play
  Showbits
  8

  Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

  Nicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.