Texaanse moeder over ‘Hocus Pocus 2': “Film zet poorten naar de hel open voor je kinderen”

FilmEen Texaanse moeder, Jamie Gooch, beweert dat de nieuwe Disney-film ‘Hocus Pocus 2' ervoor zorgt dat je de poorten van de hel openzet. Gooch zegt op Amerikaanse televisie dat ze gelooft dat er donkere dingen kunnen vasthangen aan je tv. Als je een film opzet zoals ‘Hocus Pocus 2', dat gaat over heksen, zorg je ervoor dat er duistere zaken je huis binnendringen. Daarom raadt ze andere moeders af om de film op te zetten voor hun kinderen. TikTokker Mandy deelde de beelden van de uitspraken online. “We stellen onze kinderen bloot aan de duisternis”, klinkt het.

5 reacties

 • Delphine Scholz

  2 maanden geleden
  Wat een onzin vind het prachtige film
 • Meeuw Andriez

  2 maanden geleden
  Gewoon wat zout strooien rond de TV en het is opgelost! Nee wacht, ... dat was een grap ...
 • Meert Dominique

  2 maanden geleden
  Goede reclame voor de film.
 • Bertrand Vanhevel

  2 maanden geleden
  Zal zeker moeten kijken. Als overtuigd atheïst maak ik geen kans op hemel of hel. De film belijken is mogelijks een achterpoortje om toch de hel eens te zien
 • Eddy De Waele

  2 maanden geleden
  Indien je alle gekken op de wereld zou willen opsluiten kan je tot de constatatie komen dat je beter jezelf opsluit om aan die meute te ontkomen.
 1. Experte ‘Blind Getrouwd’: “We kunnen koppels niet weerhouden van daten na experiment”
  Play
  Showbits

  Experte ‘Blind Getrouwd’: “We kunnen koppels niet weerhouden van daten na experiment”

  Met liefst twee koppels die getrouwd blijven, was het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ één van de meest succesvolle ooit op VTM. Gemiddeld is nog maar 1 match per seizoen samen. Om te weten hoe dat komt, praat Desna met relatietherapeute Sarah Hertens, die meewerkt aan het programma. De Deense wetenschapper die de formule van ‘Blind Getrouwd’ uitdokterde, is sinds dit seizoen minder nauw betrokken. De makers hebben intussen genoeg expertise opgebouwd. Hertens reageert ook op de kritiek dat de deelnemers pas echt gaan voor de relatie eens de camera’s gestopt zijn met draaien. “Liefde laat zich niet forceren, maar zeker ook niet tegenhouden”, vertelt ze in een nieuwe Showbits.