Charlie Watts en z'n echtgenote Shirley waren 57 jaar getrouwd
Volledig scherm
PREMIUM
Charlie Watts en z'n echtgenote Shirley waren 57 jaar getrouwd © AFP

Terwijl Mick Jagger met Playmates stoeide, speelde hij eenzaam pool: het bijzondere liefdesverhaal van Charlie Watts

CelebritiesZe waren maar liefst 57 jaar getrouwd, en al die tijd bleef de dinsdag overleden Rolling Stone-drummer Charlie Watts hondstrouw aan de liefde van z'n leven, Shirley Ann Shepherd (82). Feestjes in de Playboy Mansion of stoeien met groupies: Watts liet het allemaal met veel plezier aan zich voorbijgaan. “Het enige waar ik spijt van heb? Dat ik nooit genoeg thuis was." 

17 reacties

 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Sommige mensen hebben "het". Hij was zo iemand. Rust zacht.
 • Peter John Vermeersch

  5 maanden geleden
  Als Stonesfan heb ik verschillende malen de Rolling Stones gezien. Wat kon Charlie drummen, Keith solo gitaar als Mick zich aan het omkleden was. Charlie RIP. Prachtmens
 • Marc Colaers

  5 maanden geleden
  5 karakters in the stones. Maar wel 1 grote familie. De ene broer wachtte op de ander tot jij klaar was. Groot mens Charlie.
 • Gustave Olbrechts

  5 maanden geleden
  Men zegt dikwijls of je hield van The Stones of je hield van de Beatles. Wel ik hou van beide. Charlie we zullen je missen. Een groot mens zonder ster allures.
 • Paul Verbeeck

  5 maanden geleden
  Mooie mens en groot muzikant. Ze zullen hem missen.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Ik ben stom geweest”
  Play
  TV
  2

  Kitty wilde in ‘Big Brother’ blijven ondanks overlijden van vader, maar wordt naar huis gestemd: “Stom geweest”

  ‘Big Brother’-bewoonster Kitty heeft vrijdag het zware nieuws te horen gekregen dat haar vader is gestorven. In de aflevering van zaterdagavond was dat moment te zien. Kitty koos ervoor om het huis niet te verlaten, omdat ze op voorhand al afspraken had gemaakt met haar familie en kinderen over de situatie. Uiteindelijk werd de keuze haar uit handen genomen: ze werd naar huis gestemd door de kijker.
 2. Grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen jurylid Ali B
  Play
  TV
  8

  Grensover­schrij­dend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen Ali B

  ‘The Voice of Holland’ wordt voorlopig opgeschort in Nederland, dat hebben zender RTL en producent ITV besloten. Die beslissing werd genomen na meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. “De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL”, valt er te lezen in een verklaring. Het zou gaan om meerdere personen. Bandleider Jeroen Rietbergen (50), vriend van Linda De Mol, heeft zijn betrokkenheid intussen bekend en is opgestapt. Er zou ook klacht ingediend zijn tegen jurylid Ali B (40).