Showbits
Volledig scherm
Showbits © HLN

TERRASBITS. De heropening van de horeca is aangebroken, en dat weten ook onze BV’s

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream. Vandaag, op 8 mei, opende de horeca opnieuw de deuren. Uiteraard besliste ook heel wat bekend volk om een terrasje te gaan doen. Schol! 

4 reacties

 • Anja Nijs

  1 maand geleden
  Chantal, jij hebt ook die kansen allemaal, je moet ze alleen zien en grijpen...
 • Chantal Claes

  1 maand geleden
  Wie heeft eigenlijk ooit het woord BV uitgevonden? Doen ze ietsje meer dan de gewone hardwerkende belg die vaak met moeite rondkomt? En de gewone man wordt niet royaal gesponsord door op Instagram massaal producten aan te prijzen. In wat voor fake en ongelijke wereld leven we toch!
 • Carlo Verstappen

  1 maand geleden
  Als je wil op vallen was dat het moment.
 • Stephan Chef

  1 maand geleden
  Zeker alles delen, daar doen we het toch voor... ik bedank alvast.
 1. Staf Coppens over de ‘verschrikkelijke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”
  Showbizz
  1

  Staf Coppens over de ‘verschrik­ke­lij­ke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”

  Staf Coppens (40) is momenteel trotse papa van Beau (13) en Nora (12), maar aan de bevalling van zijn zoon heeft de presentator geen leuke herinneringen. “Op een gegeven moment begonnen de verpleegsters allemaal op de buik van Monique te duwen omdat Beau klem zat”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. Ook na de geboorte kreeg Staf een hard verdict: zijn zoon had een kleine hartafwijking.
 2. Jessica Alba worstelde met het oplichterssyndroom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”
  Celebrities

  Jessica Alba worstelde met het oplichters­syn­droom: “Ik had het gevoel dat ik het niet verdiende om hier te zijn”

  De Amerikaanse actrice en onderneemster Jessica Alba (40) verdiende onlangs 130 miljoen dollar (108 miljoen euro) aan de beursgang van haar onderneming ‘The Honest Company’. Maar in een interview met het magazine Allure vertelde de onderneemster dat een eigen bedrijf runnen niet altijd rozengeur en maneschijn is. Zo leed de businessvrouw vroeger aan het ‘oplichterssyndroom’. Mensen die hiermee kampen, leggen de lat enorm hoog voor zichzelf en onderschatten hun eigen prestaties.