Yasmine Pieraerds.
Volledig scherm
Yasmine Pieraerds. © MTV/Instagram

‘Temptation’-verleidster Yasmine mishandeld na feestje: “Ik heb binnenkort een nieuwe neuscorrectie nodig”

ShowbizzYasmine Pierards (23), die in 2018 te zien was als verleidster in ‘Temptation Island’, is afgelopen weekend zwaar mishandeld. Dat laat de Limburgse weten op Instagram. Yasmine gaf een feestje in haar eigen huis, maar dat liep helemaal verkeerd af toen een gast niet wou vertrekken. 

9 reacties

 • alfred cool

  7 maanden geleden
  Beste Yasmin ik wens u van harte beterschap en herstel toe . Ik hoop maar dat dat Heerschap opgepakt is en zwaar gestraft mag worden . Niemand slaat een vrouw of iemand anders wanneer hij of zij zich niet fysiek bedreigd voelt . Spijtig hebben de mensen geen respect meer voor de medemens en voor vele andere dingen we leven in een rotwereld op vele gebieden ! veel moed op de weg van herstel u komt er wel !
 • Michaël De Brauwer

  7 maanden geleden
  Een vrouw slaan doe je niet,haar verleden en imago staan hier helemaal los van.
 • Peter Hermans

  7 maanden geleden
  Die kerel lijkt me een echte “bad boy”. Zo heet dat toch in het jargon, niet? Ik wens u een spoedig herstel mevrouw
 • Tom Bostyn

  7 maanden geleden
  Mensen aub zeg! Geen enkele reden is goed om iemand te slaan! Hoe iemand leeft of in het leven staat al zeker niet!
 • Lieve Geyter

  7 maanden geleden
  Alleen lafaards slagen vrouwen. Ik hoop dat hij de cel in mag voor een paar jaar. Zo’n mannen zijn gevaarlijk! Waarschijnlijk zal je zelf ook beboet worden je bubbel was te groot. In ieder geval spoedig herstel!
 1. Willy Sommers staat getatoeëerd op het been van zijn gitarist: “Volgende keer broek uitdoen en tonen”
  Showbizz

  Willy Sommers staat geta­toeëerd op het been van zijn gitarist: “Volgende keer broek uitdoen en tonen”

  Van dedication gesproken: De gitarist van Willy Sommers, Tim Toegaert, heeft het hoofd van de zanger getatoeëerd op de achterkant van zijn bovenbeen. Dat vertelde hij in de ochtendshow bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe op Qmusic. “Het begon als een grap en dan kreeg ik plots een mail van een tatoeëerder met een datum in. En voilà.” Willy is trouwens niet de enige BV die Tim op zijn been heeft staan.
 2. Helmut Lotti woont in de Ardennen, maar vindt niet altijd rust: “Mensen komen hier ‘Tiritomba’ roepen over mijn haag”
  Play
  Showbizz
  5

  Helmut Lotti woont in de Ardennen, maar vindt niet altijd rust: “Mensen komen hier ‘Tiritomba’ roepen over mijn haag”

  Als je naar de Ardennen verhuist, mag je dan klagen over het kraaien van een haan, de geur van mest of het lawaai vanop een boerderij? Het provinciebestuur Luxemburg meent alvast van niet en wil een kader rond het ‘plattelandsleven’ in een wettekst gieten. Maar delen de plaatselijke bewoners die mening ook, of ondervinden zij wél last? Op radiozender JOE liet Helmut Lotti (51) - die al jaren in de buurt van Durbuy woont - zijn licht schijnen op de zaak. “Mensen die in een landelijk gebied willen gaan wonen en denken dat dat ze daar geen dieren zullen horen kunnen beter in de stad blijven.”
 1. Nieuwe liefde, totale metamorfose en een moeilijke zwangerschap: zo gaat het nu met deelnemers van ‘Temptation Island’
  PREMIUM
  TV

  Nieuwe liefde, totale metamorfo­se en een moeilijke zwanger­schap: zo gaat het nu met deelnemers van ‘Temptation Island’

  Het programma is nu al even achter de rug, maar ‘Temptation Island’ blijft de gemoederen beroeren. Zeker op de sociale media, waar heel wat deelnemers hun doen en laten delen met hun vaak duizenden volgers. En toch zijn er ook heel wat nieuwigheden en updates die nog niet aan het licht kwamen. Van verleidster Yasmines nieuwe liefde tot de moeilijke zwangerschap van Amber: weekblad TV Familie zocht uit hoe het vandaag met de veelbesproken ‘Temptation’-kandidaten gaat.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"