Felicia ten tijde van haar deelname aan 'Temptation Island'
Volledig scherm
Felicia ten tijde van haar deelname aan 'Temptation Island' © VIJF

‘Temptation’-verleidster Felicia heeft een zeldzame aandoening: “Ik stond op en zag helemaal niets meer”

ShowbizzFelicia (21), die zich tijdens het voorbije seizoen van ‘Temptation Island’ liet opmerken als verleidster, kampt met serieuze gezondheidsproblemen. Dat vertelt de Nederlandse openhartig op haar Instagram-pagina. 

4 reacties

 • VDWalle Modest

  3 jaar geleden
  Veel sterkte.
 • Andy Swa

  3 jaar geleden
  Een beetje minder op instagram zitten, en mss is wat meer werken , daar gaan u ogen van open .
 • Melina De Baerdemaeker

  3 jaar geleden
  Als ik zoiets heb zou ik niets in mijn lichaam laten steken of spuiten nog gevaarlijker.
 • eric urkens

  3 jaar geleden
  Bedankt voor het delen, het gaat je goed verder.
 1. De Oscar countdown: dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond
  TV

  De Oscar countdown: dit zijn onze genomineer­den voor beste tv-avond

  De genomineerden van de 95ste editie van de Academy Awards zijn bekend en daarmee knalt de Oscar-race officieel z’n laatste etappe in. De leden van de Academy hebben nog een maand de tijd om hun stem uit te brengen en u hebt tot dan om u naar de dichtstbijzijnde cinema te begeven en kennis te maken met de grootste kanshebbers. Maar u kunt uw favorieten ook gewoon vanop de bank toejuichen. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ en ‘Causeway’ kunt u eenvoudigweg via uw streamingabonnement in huis halen en door films als ‘Girl’ en ‘In Bruges’ te (her)ontdekken, kunt u uw favo genomineerden ook zo een hart onder de riem steken. Tromgeroffel! Want dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond.
 1. Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”
  Play
  TV

  Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”

  Een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’ is in aantocht. Aangezien de film ‘Titanic’ 25 jaar geleden uitkwam, vinden Andy Peelman (39) en Dina Tersago (44) het hoog tijd om voor eens en altijd uit zoeken of Jack en Rose niet allebei op de houten deur hadden gepast. Van “zo raken we allebei onderkoeld” tot “zo had het gekund”. Slaagt het duo in hun opzet?
 2. RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”

  Apple TV+ geeft u alweer een nieuwe reden om vliegangst te ontwikkelen. In ‘Dear Edward’ stort een passagiersvlucht tussen New York en Los Angeles neer en is de enige overlevende de twaalfjarige Edward, die vanaf dan z’n leven en z’n onwennige puberjaren in moet als ‘de mirakeljongen’. In tegenstelling tot ‘Manifest’ is er echter geen bovennatuurlijk kantje aan zijn wonderbaarlijk overleven. Enkel een zwart randje. En een hoop broze nabestaanden die achterblijven om de brokken te lijmen. Of dit ensemble-drama, compleet met rouwcirkels en sprankeltjes tv-hoop, u ook kan doen zweven? Of enkel zal doen crashen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.