'Temptation Island'-dames Megan en Milou
Volledig scherm
PREMIUM
'Temptation Island'-dames Megan en Milou © Steven Wolles

‘Temptation’-sterren Megan en Milou wagen zich aan OnlyFans: “Na amper 24 uur al een maandloon verdiend”

Showbizz‘Temptation Island’-deelneemsters Megan Desaever en Milou van Agtmael bewezen eerder al dat ze graag sexy voor de dag komen, maar nu gaan de dames samen een stapje verder. Het tweetal poseerde voor een pikante fotoshoot om hun splinternieuwe OnlyFans-accounts wat in de verf te zetten. Wij vroegen Megan de kleren van het lijf over haar nieuwe business-avontuur, haar liefdesleven en haar toekomstplannen. “Mensen weten al hoe ik eruitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen.”

11 reacties

 • guy vermeulen

  1 jaar geleden
  Dompelt ze eens onder water zodat alle producten er van af lopen en je zal snel weglopen.
 • gustaaf carpels

  2 jaar geleden
  Met mijn versleten en bierbuikige lijf ga ik niet teveel fans hebben denk ik
 • Ec Colman

  2 jaar geleden
  Wie zijn die sukkels die hieraan hun geld spenderen terwijl naakt en porno ook gratis op het net te vinden is? En ja, de (losgeslagen) moraal van de jeugd maakt losbandige seks tot een alledaags en makkelijk verdienmodel, zie allerhande MTV-formats...
 • Christophe Bogaerts

  2 jaar geleden
  Die moeten nu ook al belastingen betalen hoor, die leven niet belastingvrij. Maar zeggen dat ze geen belastingen betalen is gemakkelijker. Only fans kan, dat er nog gren belastingen op betaalt worden, maar youtubers betalen zeker belastingen. En die dragen meer bij aan de maatschappij, met de hoeveelheid belasting die ze moeten betalen, dan de meeste mensen see zeggen dat ze 'nuttig' werk moeten zoeken
 • kristof heymans

  2 jaar geleden
  Mooie wagen!
 1. Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemitische uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangstigend”
  Celebrities

  Joodse actrice Nathalie Portman laat van zich horen na antisemiti­sche uitspraken van Kanye West: “Pijnlijk en beangsti­gend”

  ‘Star Wars’-actrice Nathalie Portman (41) veroordeelt het opkomende antisemitisme - door Kanye ‘Ye’ West - en belooft zich tegen de haatzaaiende boodschappen te verzetten. Ze is zelf Joods en wil van haar bereik gebruik maken. Daarom plaatste ze op Instagram een statement. “Het is pijnlijk en angstaanjagend om naar de agressieve woorden te luisteren.”
 2. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”
  FILM

  Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”

  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
 1. ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?
  Play
  Showbits

  ‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?

  Wie op zoek is naar een nieuwe job en blind wil springen, aarzelt best niet te lang, want dit weekend sluiten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Gesprongen’. In het programma gaat Nora Gharib samen met een expertenteam op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Maar hoe goed matchten de experts de kandidaten uit seizoen 1 met hun nieuwe job? Nora geeft een overzicht en vertelt meteen ook alles over haar stunt tijdens de opname voor het oproepfilmpje.