Laura en Roger
Volledig scherm
Laura en Roger © VIJF

‘Temptation’ Roger neemt het op voor zijn Laura: “Kijkcijfers zijn niet belangrijker dan een mensenleven”

Showbizz‘Temptation Island’-deelnemer Roger heeft het opgenomen voor Laura, met wie hij aan het realityprogramma deelnam. De 22-jarige blondine krijgt veel kritiek omdat ze zich niet lijkt te amuseren in Thailand en ook pret van de andere vrouwen lijkt te bederven. Roger heeft genoeg van die commentaar.

9 reacties

 • Glenn Verbeeck

  2 jaar geleden
  Ach ze komt hier wel over. En Roger, ge zijt ne super gast.
 • Sebastien Dupont

  2 jaar geleden
  Gewoon slecht gecast, Laura is niks verplicht dus ze doet daar niks verkeerd maar ze moest niet gekozen worden want Temptation kijkers willen sensatie meer niet maar zeker ook niet minder.
 • Els Van Campen

  2 jaar geleden
  Laura, je moet je dat niet aantrekken. Je bent gebleven waar jij je comfortabel bij voelt en dat is meer dan ok.
 • Tom Lenaerts

  2 jaar geleden
  Er valt inderdaad iets over te zeggen dat de programmamakers voor Laura hebben gekozen.
 • Donald Borremans

  2 jaar geleden
  Allee vooruit, 't is de programmamakers hun fout ...
 1. Laura uit ‘Temptation Island’ wordt de saaiste deelneemster ooit genoemd: “Ik besef dat ik mensen hun kijkplezier vergal, maar ja...”
  PREMIUM
  TV

  Laura uit ‘Temptation Island’ wordt de saaiste deelneem­ster ooit genoemd: “Ik besef dat ik mensen hun kijkple­zier vergal, maar ja...”

  Of ze nog samen is met Roger, de jongste broer van bokser Sugar Jackson, mag Laura (22) niet verklappen - al zal ze dat op 5 april verrassend genoeg wél doen in ‘Goedele On Top’. Maar over hun verguisde aanwezigheid op ‘Temptation Island’ heeft ze nu wel één en ander te zeggen. ‘Was Fabrizio één van de verleiders geweest, dan was het allemaal anders geweest’, verklapt Laura.
 2. 
Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers
  Royalty
  4

  Brits konings­huis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversi­teit werknemers

  Het personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op het vlak van de diversiteit van hun medewerkers.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.