Pommeline vertelt over de relatie met haar vader in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Pommeline vertelt over de relatie met haar vader in Dag Allemaal. © Kristof Ghyselinck

‘Temptation’- Pommeline heeft het contact met haar vader hersteld: “Het voelt prettig om papa weer meer in mijn leven te hebben”

ShowbizzEindejaar was een stukje warmer voor ‘Temptation’ Pommeline (26). De reden: ze heeft het al jaren verwaterde contact met haar vader hersteld. “Hoe ouder ik werd, hoe meer ik besefte dat ik van hem houd. Hij is en blijft mijn echte vader”, vertelt ze.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen