Volledig scherm
© RV

‘Temptation’-Megan valt voor 19 jaar oudere stripclubuitbater (en dat baart sommigen zorgen)

ShowbizzKevin, die haar op ‘Temptation Island’ afschilderde als oliedom, is voorgoed verleden tijd voor Megan (20). Haar hart klopt nu voor Maxence, bijna dubbel zo oud als zij en geen onbekende voor het gerecht. En toch zegt Megans mama: “Ik ben zo blij voor mijn dochter, ze heeft eindelijk rust gevonden.”

21 reacties

 • Kevin Nelissen

  2 jaar geleden
  Vlaanderen is weer een marginaal koppel rijker ! Deze liefdes en levens blijven niet duren ...
 • Davy Laureys

  2 jaar geleden
  Mooie vrouw dat weet ik
 • Roxanne Fuit

  2 jaar geleden
  Laat haar lekker haar ding doen mij vriend is ook 10 jaar ouder en ik ben pas 18 dus wat isver fout aan
 • John De roo

  2 jaar geleden
  Tja een zeer naive commentaar van de mama , ze zal zelf goed genoeg weten dat zoiets zeer zelden blijft duren. Maar t blijft haar beslissing.
 • Bea Touzin

  2 jaar geleden
  Ze is oud genoeg om te weten wat ze wil ze is in ieder geval vele knapper geworden de seut is verdwenen stoere madam geworden ;)
 1. Huwelijksgeluk met vierde vrouw en reboot van succesreeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde
  PREMIUM
  Celebrities

  Huwelijks­ge­luk met vierde vrouw en reboot van succes­reeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde

  “Mijn grootvader heeft me ooit verteld dat onze familie vervloekt is." Wie de familiegeschiedenis van acteur Kelsey Grammer (66) erop naslaat, kan niet anders dan concluderen dat de man misschien gelijk had. Met vier gewelddadige doden in de familie (waarvan twee moorden), drie echtscheidingen en een gevecht tegen drank en drugs, lijkt vooral het donkere te overheersen in het leven van Grammer. Al is er ook een behoorlijk lichtpunt: succesreeks ‘Frasier’, waarin hij de hoofdrol speelt, is aan een revival toe.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen