Volledig scherm
© Instagram

‘Temptation’-Megan gaat naar Turkije voor cosmetische ingreep maar komt onherkenbaar terug

ShowbizzMegan Desaever (20), bekend van ‘Temptation Island’ 2018, heeft haar volgers serieus doen schrikken. De Oostendse trok naar Turkije om er onder het mes te gaan en er zich een compleet nieuw gebit aan te meten, maar daardoor ziet ze er nu compleet anders uit dan haar volgers gewend zijn. 

28 reacties

 • Peter Van driessche

  9 maanden geleden
  Ocharme dat kind benieuwd hoe da er binnen 10 jaar gaat uit zien en wanneer de eerste neven effecten opdoemen maar ze is baas over haar eigen lichaam hoop dat ze er gelukkig mee is En zo blijft tijd zal het uitwijzen benieuwd of dat ze dat dan ook gaat delen met de buitenwereld
 • Verstappen Martine

  1 jaar geleden
  Baas over eigen lijf zou ik zeggen.
 • Denktank Tandartspraktijk

  1 jaar geleden
  Spijtig dat de kritische beschouwingen van tandartsen verwijderd worden van dit Instagram account. Tandartsen willen patiënten behoeden te veel te verwachten van snelle of goedkope tandheelkunde. Op het eerste gezicht mooi aan de buitenkant maar onprettige gevolgen manifesteren zich vaak als je terug in België bent of na enige tijd. Boek je dan een vlucht terug naar Turkije?
 • Erik Mortelmans

  1 jaar geleden
  Wat velen zich niet realiseren is dat bij problemen achteraf, of gewoon maar in de nazorg, tandartsen van hier niet kunnen weten hoe er correct aan te beginnen. Zij zijn niet op de hoogte van de gevolgde procedures en de gebruikte materialen, en de patiënt kan die onmogelijk juist navertellen. Dat kan leiden tot hoog oplopende niet te voorziene kosten. Veel Belgische tandartsen weigeren daarom deze zorgen omdat zij er dan ook verantwoordelijk voor worden en sturen de patiënt terug naar Turkije.
 • Kristof Van Dam

  1 jaar geleden
  Overbodig... Ze was al mooi.
 1. Borsten, billen en lippen: al deze plastische ingrepen ondergingen de deelnemers van 'Temptation Island'

  Borsten, billen en lippen: al deze plastische ingrepen ondergin­gen de deelnemers van 'Temptation Island'

  'Temptation Island' en plastische chirurgie: het is een match made in heaven. Of in Thailand. De deelnemers schuwen de ingrepen niet, en laten ze in sneltempo uitvoeren. Zoals Zwanetta, die een paar dagen terug een borstvergroting liet uitvoeren. Maar ook vollere lippen, een nieuwe neus of een grotere derrière: alles kan en alles mag. Wij lijsten op waarvoor iedereen onder het mes ging.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong