'Temptation Island'-verleidster Angelique.
Volledig scherm
'Temptation Island'-verleidster Angelique. © RV

‘Temptation Island’-verleidster Angelique prijkt als eerste Vlaamse op cover van internationale Playboy

ShowbizzAngelique Preud’homme (23), momenteel te zien als verleidster in ‘Temptation Island’, trekt eind augustus naar Praag voor een fotoshoot voor Playboy. Daarmee wordt ze de eerste Vlaamse die de internationale cover van het mannenblad siert. “We zijn toch allemaal in ons blootje geboren”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen. 

1 reactie

 • herman de genst

  3 jaar geleden
  Temptation Island , dit is echt een programma met het bewijs dat je niets moet kunnen , niets moet kennen , een leeghoofd mag zijn , maar dat je moet rekenen op geluk en het mee hebben van je uiterlijk om in de belangstelling te komen en er goed van te kunnen leven .
 1. RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”

  Apple TV+ geeft u alweer een nieuwe reden om vliegangst te ontwikkelen. In ‘Dear Edward’ stort een passagiersvlucht tussen New York en Los Angeles neer en is de enige overlevende de twaalfjarige Edward, die vanaf dan z’n leven en z’n onwennige puberjaren in moet als ‘de mirakeljongen’. In tegenstelling tot ‘Manifest’ is er echter geen bovennatuurlijk kantje aan zijn wonderbaarlijk overleven. Enkel een zwart randje. En een hoop broze nabestaanden die achterblijven om de brokken te lijmen. Of dit ensemble-drama, compleet met rouwcirkels en sprankeltjes tv-hoop, u ook kan doen zweven? Of enkel zal doen crashen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.