Instagram
Volledig scherm
© Instagram

‘Temptation’ Gianni en Melissa maken op kleurrijke wijze geslacht van kindje bekend

ShowbizzZe waren nog maar net op het kleine scherm te zien tijdens ‘Temptation Island’, maar nu hebben Gianni Van der Bruggen (27) en zijn vriendin Melissa van de Vin (23) mooi nieuws te melden: ze zijn in verwachting van een zoontje. Dat laat het koppel via Instagram weten.

0 reacties

 1. ‘Temptation’-verleider Danicio blijkt plots vader te zijn: “Zo onmenselijk, duivels en harteloos”
  Showbizz

  ‘Temptation’-verleider Danicio blijkt plots vader te zijn: “Zo onmense­lijk, duivels en harteloos”

  Hij was de verleider die in 2019 tijdens ‘Temptation Island’ het hart van Rodanya (21), het toenmalige lief van Morgan (21), sneller deed slaan. Nadien waren ze nog een tijdje samen. Maar toen Rodanya zwanger werd, was Danicio vooral blij dat hij niet de vader bleek te zijn, maar wel Rodanya’s ex. Nu komt er in het weekblad TV Familie opvallend nieuws over de verleider aan het licht: terwijl hij nog met Rodanya was, had Danicio nog een affaire met een ander meisje, die intussen bevallen is van een kindje.
 2. Britse pers verbijsterd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuisopname van de Queen
  Royalty

  Britse pers verbijs­terd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuis­op­na­me van de Queen

  De Britse media hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat Queen Elizabeth (95) een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter duidelijk dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.