Fabrizio Tzinaridis
Volledig scherm
Fabrizio Tzinaridis © Play4

‘Temptation’-Fabrizio gaat op zoek naar de liefde in ‘De Bachelor’: “Ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst”

ShowbizzzNa het succes van ‘De Bachelorette’, waarin Elke Clijsters op zoek ging naar een nieuwe man, gaat Play4 volgend jaar verder met ‘De Bachelor’. Deze keer hoopt Temptation-gezicht Fabrizio Tzinaridis de vrouw van zijn leven te vinden, en dat in Griekenland. De 29-jarige papa, die al verloofd was met Pommeline, wil zijn verleden volledig van zich afschudden. “ Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten”, vertelt Fabrizio.

11 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Hoeveel vrouwen heeft hij al gehad , en nog niets heeft hij kunnen houden . Maar nu veel geld optrekken van VTM, en anders is het niks want die Fabrizio zal nooit iemand vinden . Juist zoals Elke Clijsters .
 • walther van houdt

  2 maanden geleden
  proficiat al goed dat er nog andere zenders zijn
 • Jean Jaques d’Ardennes

  2 maanden geleden
  Kan al niet wachten
 • Steve Gevaert

  2 maanden geleden
  Op dit soort,hoog-niveau programma's,zitten we nu echt te wachten sè.
 • Jef Salgado

  2 maanden geleden
  De kleurplaat die geweldig door de plastic neus praten als enige kwaliteit heeft gaat zich bezighouden met 1 of ander van siliconen voorzien leeghoofd die niet tot 10 kan tellen. Arm Vlaanderen
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”
  Showbizz
  20

  Voor Doutzen Kroes is grens bereikt: “Ik laat mij niet dwingen om het vaccin te nemen”

  Doutzen Kroes (36) is niet van plan zich te laten vaccineren of deel te nemen aan de 'testmaatschappij’. Dat schrijft het Nederlandse topmodel vandaag in een uitgebreid bericht, nadat ze zich zes maanden lang stil heeft gehouden op sociale media. “Mijn handen trillen terwijl ik dit schrijf, maar ik voel dat het tijd is om moed boven comfort te kiezen en mijn waarheid uit te spreken.”
 1. Het eerste dubbelgesprek tussen Elke Clijsters en Ivan: "Onze eerste nacht samen was spectaculair. Er was een ongelofelijke chemie tussen ons”
  PREMIUM
  Showbizz

  Het eerste dubbelge­sprek tussen Elke Clijsters en Ivan: "Onze eerste nacht samen was spectacu­lair. Er was een ongelofe­lij­ke chemie tussen ons”

  “Ik heb mij de voorbije maanden zo eenzaam gevoeld”, zegt Elke Clijsters (36) eerlijk. Een tikje verrassend wel, want in de laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ spatten de vonken tussen Elke en haar uitverkorene Ivan (30) er nog vanaf. Helaas, hun intense verliefdheid bleef niet duren. Maar de ex-geliefden komen in Dag Allemaal nog één keer terug op hun amoureuze avontuur. En daarna nooit meer.
 2. REALITYCHECK. Diaz uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ steunt het goede doel en zo gaat het nu met ‘Love Island’-deelnemer Mattheüs
  Showbizz

  REALITY­CHECK. Diaz uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ steunt het goede doel en zo gaat het nu met ‘Love Is­land’-deelnemer Mattheüs

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.