Laura en Roger ten tijde van 'Temptation'
Volledig scherm
Laura en Roger ten tijde van 'Temptation' © RV

‘Temptation'-deelnemers Laura en Roger verrassen met verzoening: “Wij zijn weer bij elkaar!”

Showbizz‘Temptation Island 2019’-deelnemers Roger en Laura hebben hun relatie een nieuwe (en intussen al derde) kans gegeven. Dat hebben de twee vandaag aan de hand van een liefdevolle foto bekendgemaakt op Instagram. Hun volgers reageren verbaasd, maar vol lof over de romantische verzoening van het koppel. 

0 reacties

 1. Huwelijksgeluk met vierde vrouw en reboot van succesreeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde
  PREMIUM
  Celebrities

  Huwelijks­ge­luk met vierde vrouw en reboot van succes­reeks ‘Frasier’: na jaren miserie heeft Kelsey Grammer zijn leven eindelijk op orde

  “Mijn grootvader heeft me ooit verteld dat onze familie vervloekt is." Wie de familiegeschiedenis van acteur Kelsey Grammer (66) erop naslaat, kan niet anders dan concluderen dat de man misschien gelijk had. Met vier gewelddadige doden in de familie (waarvan twee moorden), drie echtscheidingen en een gevecht tegen drank en drugs, lijkt vooral het donkere te overheersen in het leven van Grammer. Al is er ook een behoorlijk lichtpunt: succesreeks ‘Frasier’, waarin hij de hoofdrol speelt, is aan een revival toe.
 1. Na alle haat en verwijten: ‘Temptation’-Laura verbaast haar volgers met complete metamorfose
  Showbizz

  Na alle haat en verwijten: ‘Temptation’-Lau­ra verbaast haar volgers met complete metamorfo­se

  Laura Moenaert (23) zorgde er vorig jaar voor dat ‘Temptation Island’ toen werd omschreven als de ‘saaiste editie ooit’. Tenminste: heel veel kijkers schoven de schuld daarvan in haar schoenen. Ze werd enorm zwaar aangepakt en kreeg de meest kwetsende verwijten naar haar hoofd geslingerd. Laura werd zelfs fysiek aangevallen op straat en serieus toegetakeld. Maar intussen onderging ze een transformatie en is er sprake van een hele ‘nieuwe’ Laura, zo staat te lezen in TV Familie.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen