Xwift Racing Events
Volledig scherm
© Xwift Racing Events

Team Andy Peelman wint 24u van Zolder in TB klasse: “Lang geleden dat ik nog eens zo trots op mezelf ben geweest”

ShowbizzAndy Peelman (37) heeft dit weekend samen met zijn vier teamleden de TB-klasse op de 24u van Zolder gewonnen. Het is voor de acteur de eerste keer dat hij meedeed aan de race. Het feit dat hij tijdens zijn eerste deelname al meteen het podium pakt, maakt Andy alvast erg trots. “Dit was echt zalig! Als mijn agenda het toelaat, doe ik volgend jaar zeker opnieuw mee.”

 1. Britse pers verbijsterd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuisopname van de Queen
  Royalty

  Britse pers verbijs­terd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuis­op­na­me van de Queen

  De Britse media hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat Queen Elizabeth (95) een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter duidelijk dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.
 2. ‘Red Sandra’ ontroert bekend Vlaanderen
  Play
  Showbizz

  ‘Red Sandra’ ontroert bekend Vlaanderen

  Donderdagavond ging in Kinepolis Antwerpen ‘Red Sandra’ in première. Deze film, van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart dat tien jaar geleden heel wat aandacht trok. William en Olga (Sven De Ridder en Darya Gantura) krijgen onverwacht de diagnose dat hun zesjarige dochtertje Sandra lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. William weigert de hoop op te geven en start een kruistocht tegen de farma-industrie. En dat verhaal kwam serieus binnen bij de aanwezige BV’s. Na afloop rolden er niet alleen tranen over hun wangen, maar heerste er ook veel boosheid. “Dit is de ergste nachtmerrie die je als ouder kan overkomen”, klonk het bij de aanwezigen.