'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non."
Volledig scherm
PREMIUM
'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non." © Photo News

‘Te sexy geklede’ Kaat Bollen (34) gaat in beroep: “Ik zit niet in corset voor m’n cliënten, maar ook niet in coltrui”

ShowbizzSeksuologe Kaat Bollen (34) gaat in beroep tegen de veroordeling door de pyschologencommissie, die vindt dat ze de geloofwaardigheid van het beroep onderuithaalt omdat ze iets te blote foto's van zichzelf post op haar sociale media. "Ik vecht vooral terug voor mijn kinderen", zegt ze. "Ik wil dat ze opgroeien in een wereld waarin ze zichzelf mogen zijn. Wat ik al dan niet aanheb, zegt niets over wie ik ben als mens."

14 reacties

 • Wesley Vlaminck

  1 jaar geleden
  Er mag wel wat meer fatsoen bestaan op sociale media. Iedereen kan dit zien, ook minderjarigen. En laat ons eerlijk zijn, wat heb je er in godsnaam aan om naakt of te uitdagend voor de lens te staan. Dat zijn het type mensen die in de meeste gevallen nooit een langdurige relatie / stabiele gezinssituatie zullen hebben. Niet mijn soort!
 • Gerrit Mangé

  2 jaar geleden
  De jeugd van tegenwoordig kent alléén jeansbroek met sneakers en een topje of trui. Ben blij dat er nog eens iemand is die zich vrouwelijk en sexy kleed!
 • Romain Nolf

  2 jaar geleden
  Groot gelijk !
 • Gil Groenewijn

  2 jaar geleden
  Nu ja, ik denk dus WEL dat het wat uitmaakt hoe men zich kleedt voor een bepaalde functie . En mag dat gezegd, want tegenwoordig is het te vaak éénrichting verhaal.Ik kan helemaal niet zeggen ' doe zo voort' .Als iedereen zou voor zichzelf gaan kunnen beslissen wat hij/zij kan dragen op elke plaats en voor elk beroep, dan ook boerka, hoofddoek of omgekeerd naakt bovenlijf, overal, op de rechtbank ook . Ja, dat maakt heel veel uit wie iemand in werkelijkheid is. Van deze persoon weet ik het wel
 • Johny matheeuwsens

  2 jaar geleden
  Heel mooi gezegd, ik vind het ook mooi. We moeten wel beseffen dat er een heel grote groep rondloopt die dat anders zien. Hun vrouwen worden nooit sexy gezien, verstoppen zich voor andere mannen. De regenboogvlaggen en sexy kleding zullen op deze manier uiteindelijk moeten verdwijnen. We zijn echt niet allemaal hetzelfde, de manier van leven verschilt enorm.