Taylor Swift terug op podium voor KIIS-FM's Jingle Ball in L.A.

REUTERS
Taylor Swift had al sinds februari niet meer opgetreden voor een concertzaal. Daar bracht ze gisteren verandering in toen ze optrad tijdens het KIIS-FM Jingle Ball in Los Angeles. 

De zangeres begon haar set met '...Ready For It' van haar nieuwste album 'Reputation' en ging daarna verder met haar oudere hits 'Blank Space' en 'Shake it Off', die ze in 2014 uitbracht. 

Ze bracht ook een akoestische versie van het liedje 'I Don't Wanna Live Forever' dat ze samen met Zayn Malik uitbracht voor de soundtrack van 'Fifty Shades Darker'. Het nummer kreeg net een Grammy-nominatie. Van Zayn Malik was er jammer genoeg geen spoor te bespeuren. 

Wie wel op het podium sprong om met Taylor te zingen, en daarmee alle fans zowat door het lint liet gaan, was Ed Sheeran. Hij vervoegde Swift op het podium om hun nieuw liedje 'End Game' voor het eerst live te zingen. 

Afsluiten deed de 27-jarige met de eerste single van haar nieuwe album 'Look What You Made Me Do'. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.