Taylor Swift ontvangt eredoctoraat: “Wees niet beschaamd als je iets probeert”

CelebritiesZe mag dan nooit zelf aan de universiteit gestudeerd hebben, maar woensdag heeft Taylor Swift (32) toch een eredoctoraat in de schone kunsten in ontvangst mogen nemen aan de universiteit van New York. De zangeres gaf er ook een speech. 

0 reacties

 1. Zelden weerklonk er zoveel gegil in het Sportpaleis: Billie Eilish bewijst dat ze haar sterrenstatus meer dan waard is
  Play
  Muziek
  9

  VIDEO. Zelden weerklonk er zoveel gegil in het Sportpa­leis: Billie Eilish bewijst dat ze haar sterrensta­tus meer dan waard is

  Het schuchtere tienermeisje is definitief uitgegroeid tot een wereldster hors catégorie. Billie Eilish - nog steeds amper 20 jaar oud - blies haar 20.000 fans dinsdagavond moeiteloos omver in een tot in de nok gevuld Sportpaleis. Met beide voeten op de grond, en met veel aandacht voor haar publiek. “Security, hier voelt iemand zich niet goed, kan u wat water brengen?”
 2. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  2

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.