Taylor Swift
Volledig scherm
Taylor Swift © Jordan Strauss/Invision/AP

Taylor Swift en Beyoncé schrijven geschiedenis: alles wat je moet weten over de Grammy’s

Grammy'sVrouwen aan de macht tijdens de Grammy’s, vannacht. De belangrijkste muziekprijzen van het jaar gingen naar Billie Eilish, Meghan Thee Stallion, H.E.R., Taylor Swift en Beyoncé. Die laatste twee schreven zelfs een stukje geschiedenis, want elk verbraken ze een record. In dit overzicht bundelen we alle hoogtepunten die je gezien moet hebben. 

4 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Taylor Swift ...👍 ...super !
 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Het is tenslotte maar een prijs, en er is duidelijk veel politiek correcte manipulatie. Muzikaal zijn mannen veruit de beste. Die 10% meer herseninhoud heeft daarmee te maken, volgens mij. Enfin, de waarheid blijft altijd overeind. En de leugen verdampt snel.
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  Ze durven geen mannen meer te nomineren uit schrik dat ze anders door een of andere vrouwen organisatie gaan aan ge klacht worden wegens discriminatie of seksueel overschrijdend gedrag
 • xander beheydt

  2 maanden geleden
  Die Bill Burr was toch wel grappig
 1. Taylor Swift breekt records met nieuwe plaat ‘Folklore’: hoe de 'koningin van de metamorfose' zichzelf blijft heruitvinden
  PREMIUM
  Muziek

  Taylor Swift breekt records met nieuwe plaat ‘Folklore’: hoe de 'koningin van de metamorfo­se' zichzelf blijft heruitvin­den

  Zelfs een pandemie krijgt Taylor Swift (30) niet klein. Terwijl wij onze lockdown doorkwamen met Netflix en wandelingen, nam de zangeres een plaat op in haar woonkamer. Die lanceerde ze afgelopen vrijdag uit het niets - zelfs haar platenmaatschappij zou het maar net op voorhand gehoord hebben. Op 'Folklore' ruilt ze haar poppy imago voor een indiekleedje, goed voor streamingrecords, lovende recensies én een subtiele hak naar aartsrivaal Kanye West.
 2. ‘Lisa’-actrice Elke Van Mello is 20 jaar samen met haar jeugdliefde: “Ik wist: als ik voor hem ga, is het voor het leven”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Li­sa’-actrice Elke Van Mello is 20 jaar samen met haar jeugdlief­de: “Ik wist: als ik voor hem ga, is het voor het leven”

  In de telenovelle ‘Lisa’ op VTM speelt ze de dolverliefde én zwangere secretaresse van haar oudere baas, in het echte leven is Elke Van Mello (40) kinderloos en al meer dan twintig jaar samen met Jan-Pieter (41). “Voor mijn rol in ‘Lisa’ moet ik echt nadenken hoe dat voelt, smoorverliefd zijn. Dan moet ik teruggaan naar mijn verliefde gevoelens voor Jan toen ik achttien was.”
 1. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge

 2. Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfestival
  Play

  Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfesti­val