Taylor Swift
Volledig scherm
Taylor Swift © Jordan Strauss/Invision/AP

Taylor Swift en Beyoncé schrijven geschiedenis: alles wat je moet weten over de Grammy’s

Grammy'sVrouwen aan de macht tijdens de Grammy’s, vannacht. De belangrijkste muziekprijzen van het jaar gingen naar Billie Eilish, Meghan Thee Stallion, H.E.R., Taylor Swift en Beyoncé. Die laatste twee schreven zelfs een stukje geschiedenis, want elk verbraken ze een record. In dit overzicht bundelen we alle hoogtepunten die je gezien moet hebben. 

4 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Taylor Swift ...👍 ...super !
 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Het is tenslotte maar een prijs, en er is duidelijk veel politiek correcte manipulatie. Muzikaal zijn mannen veruit de beste. Die 10% meer herseninhoud heeft daarmee te maken, volgens mij. Enfin, de waarheid blijft altijd overeind. En de leugen verdampt snel.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Ze durven geen mannen meer te nomineren uit schrik dat ze anders door een of andere vrouwen organisatie gaan aan ge klacht worden wegens discriminatie of seksueel overschrijdend gedrag
 • Xander Beheydt

  1 jaar geleden
  Die Bill Burr was toch wel grappig
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.