Julia Boschman.
Volledig scherm
PREMIUM
Julia Boschman. © Kristof Ghyselinck

Tattoos mogen, roken liever niet: zo strikt is het ‘keurslijf’ dat Julia zich als K3'tje zal aanmeten

ShowbizzZe was nog maar een paar minuten officieel het nieuwe K3'tje, of Julia Boschman (19) gaf al de eerste interviews over haar nieuwe job. En ook de rest van de week werkt ze zich door een bomvolle planning. Voorganger Klaasje gaf eerder al toe dat ‘geleefd worden’ een van de redenen was dat ze uit de groep stapte. Maar hoe strak zit dat keurslijf van Studio 100 eigenlijk? CEO Anja van Mensel gaf daarover tekst en uitleg begin dit jaar, bij de start van de ‘K2 zoekt K3'-talentenjacht. “Wie bij K3 zit, verdient goed.”

52 reacties

 • Eric Urkens

  2 maanden geleden
  Als je artistieke inbreng nul is, hoef je daar ook niet voor te worden betaald. Wel die meiden hun artistieke inbreng is nul.
 • Liesbeth Cuppens

  2 maanden geleden
  Ik ben eens benieuwd hoe lang Julia het zal uithouden tussen haar Vlaamse collega's. Uiteraard gun ik het haar van harte, maar haar voorgangsters waren niet direct het grote voorbeeld van loyauteit. Wordt vervolgd...
 • Brigitte Buntinx

  2 maanden geleden
  Helemaal mee eens@Guy Vermeulen, ze was de allerbeste eruit. Ze verdient het oprecht om de nieuwe K3 te zijn. Wat een ander verdient, interesseert me niet. Hoe meer je verdient, des te harder je er ook voor moet werken. Ik gun iedereen alles!
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Denk gewoon even na dat elke tattoo je nu zet, deze in het bejaarden tehuis er nog zal staan.
 • guido van der heyden

  2 maanden geleden
  wat is het probleem dit is haar leven als zij er zich goed bij voelt wens ik haar alle geluk en mooie verdienste en voor de rest geef je gedacht maar ban jaloezie
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. 24 UUR LIVE met Miguel Wiels verlengd wegens succes (en noodzaak): "Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden”
  Muziek

  24 UUR LIVE met Miguel Wiels verlengd wegens succes (en noodzaak): "Want corona doet de muziekindu­strie nog altijd bloeden”

  Axelle Red. Clouseau. Bart Peeters. Hooverphonic. The Black Box Revelation. Christoff. Milow. De lijst is haast eindeloos voor de tweede editie van ‘24 UUR LIVE’ in het Sportpaleis. Initiatiefnemer Miguel Wiels (49) stretcht nog even zijn vingers en kruipt dan alweer een dag en een nacht achter de piano. “Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden.” Maar, zo bezweert Wiels, het plezier primeert. “We willen er geen politiek statement van maken.”