Tarantino krijgt nog miljoenen van Weinstein

EPA
Het inmiddels failliet verklaarde bedrijf The Weinstein Company heeft nog heel wat openstaande facturen uitstaan, waaronder eentje van regisseur Quentin Tarantino. Hij claimt nog recht te hebben op zo'n 3,5 miljoen euro aan royalties voor vier projecten die hij in samenwerking met de eens zo succesvolle filmstudio maakte.

Het totaalbedrag is een optelsom van geld dat Tarantino nog krijgt voor de films Grindhouse, Inglorious Bastards, Django Unchained en The Hateful Eight. Of de regisseur zijn centen ooit krijgt, valt nog te bezien. Hij is inmiddels een van de vele A-sterren, en andere schuldeisers, die hun advocaten op het bedrijf afsturen om geld te innen.

Onder anderen Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Heidi Klum, Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Meryl Streep, George Clooney en Robert DeNiro zouden nog geld tegoed hebben van TWC. Ook Malia Obama, dochter van voormalig president Barack Obama, zou nog op haar geld wachten. Zij liep vorige zomer stage bij de filmstudio.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Jonckheere

    Stuk voor stuk multimiljonairs.