Tanja Dexters en Noa Neal in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters en Noa Neal in Dag Allemaal © Dieter Bacquaert

Tanja Dexters riskeert celstraf, maar kan rekenen op haar vrienden: “Een echte wildebras, maar haar laten vallen? Nooit”

ShowbizzEen ongeval met vluchtmisdrijf, een catfight in Marbella, grafschennis... Het brokkenparcours van Tanja Dexters (44) begint epische vormen aan te nemen. En nu riskeert ze 8 maanden cel voor haar vermeende aandeel in drugshandel. De voormalige Miss wacht ongetwijfeld bang af op de uitspraak, die op 17 januari volgt. Ze moest het tijdens het proces immers zonder haar vaste advocaat stellen, maar haar vriendenkring blijft haar gelukkig wel met warmte omringen: “Ik heb nooit iets gemerkt van illegale activiteiten.”

37 reacties

 • Marc Sierens

  4 maanden geleden
  Een ander gaat voor veel minder achter slot en grendel dus iemand uit de bende ons kent ons en ik doe gemakkelijk mijn broek uit gaat dus vrijuit
 • Danny Van Landeghem

  5 maanden geleden
  Als het waar is, bak in en tbs, daarna begeleiding.
 • Alain Stuker

  5 maanden geleden
  Tanja, ik zie u graag en ik steun je. Xxx
 • Pal Jas

  5 maanden geleden
  Axel bezoekt Tanja in de gevangenis binnenkort op VTM.
 • Germain De Block

  5 maanden geleden
  Zal weeral niks worden met wat goede relaties.staan overal boven.dat is belgie.
 1. Nieuwe privébeelden van jonge Queen Elizabeth vrijgegeven
  Play
  Royalty

  Nieuwe privébeel­den van jonge Queen Elizabeth vrijgege­ven

  In aanloop naar de documentaire ‘Elizabeth: The Unseen Queen’ is alvast een aantal privébeelden van de jonge koningin vrijgegeven. De eerste filmpjes en een aantal foto’s werden donderdagavond openbaar gemaakt door Buckingham Palace en de BBC. De 75 minuten durende documentaire over het leven van Elizabeth (96) als prinses verschijnt zondag op de Britse zender en is gemaakt ter ere van het platina jubileum van de koningin.