Tanja Dexters reageert voor het eerst na haar ongeval: “Ik was niet onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen”

Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters
Peter Vanderveken / Dieter Bacquaert Tweede ongeval met vluchtmisdrijf voor Tanja Dexters
Tantja Dexters (42) heeft voor het eerst gereageerd op haar tweede ongeval met vermeend vluchtmisdrijf. Dat liet haar advocaat, Omar Souidi, persoonlijk weten aan deze krant. “De berichtgeving smeekt om nuance en rectificatie”, klinkt het. Men wil vooral duidelijk maken dat Tanja niet onder invloed was van alcohol of andere verdovende middelen, zoals in sommige media gesuggereerd werd. 

“Tanja Dexters zal in de eerste plaats tegenover de politie haar volledig relaas doen van wat haar overkomen is”, klinkt het verder. “Van zodra zij hiertoe in staat is. Een hersenschudding maakt dat voorlopig nog onmogelijk. Tanja wenst alleszins te onderstrepen dat zij geenszins onder invloed was van alcohol of verdovende middelen. Tanja heeft alle vertrouwen in het onderzoek dat gevoerd wordt en dankt iedereen om haar de komende periode in alle rust en sereniteit te laten bekomen van de shock. Tanja Dexters stelt het, gezien de omstandigheden, goed en zal nu even op adem komen om vervolgens sterker terug te komen.”

Vluchtmisdrijf

Zaterdagochtend rond 4 uur botst een Jaguar aan de oprit van de E313 in Olen tegen de oplegger van een geparkeerde vrachtwagen. Even na het ongeval ziet een voorbijrijdende man hoe een tweede auto arriveert. De chauffeur stapt uit en bekijkt de schade aan de verkreukelde Jaguar. Intussen stapt de bestuurster van die Jaguar over in de andere wagen. De getuige herkent haar: het is Tanja Dexters. Hij noteert de nummerplaat en volgt haar. Als ze in Herentals stoppen aan het huis van Michaël Peeters, met wie Dexters een relatie had, spreekt hij de ex-Miss België aan. Die zou boos gereageerd hebben, weigert te praten en gaat naar binnen. De getuige verwittigt de politie, die even later een ploeg naar de woning van Peeters stuurt. Hij doet open, maar weet niet waar Dexters is. De voormalige schoonheidskoningin woont al een tijdje niet meer bij hem. “We hebben geen relatie meer”, vertelt hij ons. “Toen de politie aanbelde, wist ik niet waar ze was.”

Het volledige verhaal kan je hier lezen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Nols

    Wat staan die camions daar dan ook te doen, hoeveel doden zijn er al iet gevallen door deze camions. Bovendien verstoppen ze overal langs Vlaamse wegen de verkeersborden, wat de brave chauffeurs boetes kost. Die bedrijven moeten maar eigen parkings aanleggen.

  • Louis Benasque

    Ja ja dat riedeltje kennen we … Belangrijk gegeven is dat ze weeral vandoor gegaan is na een aanrijding en zo in het zakje blazen ontweek. Wat heeft de advocaat hier op te zeggen ?

  • Jos Plessers

    Zet madam eens aan het werk,waar de zwaarst toegetakelde verkeersslachtoffers liggen om hen bij te staan,om hun bedpan te ledigen enz.Vluchtmisdrijf kan absoluut niet getolereerd worden,ook niet als BV.Zeker niet als BV,Dexters. En graag 5j rijverbod,omdat madam zich meer waant.