Tanja Dexters over veroordeling cocaïnehandel: “De waarheid heeft gewonnen”

ShowbizzGisterenavond was Tanja Dexters (45) te gast in de laatste aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’. De voormalige Miss België, die net uit een moeilijke periode komt, vertelt hoe het nu met haar gaat.

14 reacties

 • karolien lodewyckx

  1 maand geleden
  Pieter Janssens, een aantal jaar geleden had ik een goede advocaat nodig in familie recht. Toevallig was dit de vader van de advocaat die Tanja nu had. Er zijn dus nog advocaten die steen goed zijn en die betaalbaar zijn. (Ik ben gewoon een werkende middenklasser)
 • Pieter Janssens

  1 maand geleden
  Heb je geld, dan heb je een goede advocaat. Meer is niet nodig in België
 • Anne Onsia

  1 maand geleden
  ‘De waarheid heeft gewonnen’. Waarmee ze dus bedoelt dat ze terecht schuldig is bevonden en dus coke gedeald heeft? Haar uitleg lijkt precies iets anders te suggereren dan ‘de waarheid’.
 • Bob Fréson

  1 maand geleden
  Hier in Belgiekske kan je het gerecht nog omkopen om het in de doofpot te krijgen, als je maar veel miljoenen op tafel gooit. Hier is alles mogelijk, zelfs onrechtvaardigheid op grote schaal.
 • Jef Lois

  1 maand geleden
  En nog steeds de waarheid ontkennen, ze heeft blijkbaar niet het besef dat ze wel veroordeeld is maar verdraaid nog steeds de waarheid.
 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.