Tanja Dexters opent deuren van haar bar-brasserie in Antwerpen

Dieter Bacquart
Tanja Dexters (41) heeft vanavond de deuren geopend van haar nieuwe bar-brasserie op de Groenplaats in Antwerpen. Zelf omschrijft ze de ‘Flamingo Bar’ als een plek waar mensen willen zien en gezien worden, vrouwvriendelijk en sexy, met een zomerse en internationale sfeer.

In het weekend zal de focus op livemuziek liggen, met vooral jazz, soul en commerciële muziek. Af en toe zal een bekende zanger langskomen. Klanten zullen ook tafels met bijvoorbeeld een champagne-arrangement kunnen reserveren. Maar de Flamingo Bar wordt ook een brasserie, waar de voormalige kok van restaurant Kommilfoo in de keuken zal staan.

Gastvrouw

Dexters zal zelf ook regelmatig in de zaak te zien zijn, maar pinten tappen en cocktails shaken zullen er niet bij zijn. “Al zal dat in een zotte bui weleens gebeuren”, lacht ze. “Ik zal er vooral heel vaak zijn als gastvrouw, om te zorgen dat mijn klanten zich welkom voelen.”


Voor de zaak ging Dexters in zee met een partner. Vorige week raakte bekend dat het om Atila Usul gaat, een zakenman die bekend is bij het gerecht. Hij werd begin vorig jaar nog opgepakt op verdenking van grootschalige witwaspraktijken. Hij heeft er al zeker 22 faillissementen opzitten en stond een tijdje onder elektronisch toezicht.

Onder meer de papa en de tweelingzus van Tanja - Mieke - waren er bij op de grote opening.
Dieter Bacquart Onder meer de papa en de tweelingzus van Tanja - Mieke - waren er bij op de grote opening.
Joyce De Troch en Jurgen Verstrepen.
Dieter Bacquart Joyce De Troch en Jurgen Verstrepen.
Noa Neal en Yentl Keuppens.
Dieter Bacquart Noa Neal en Yentl Keuppens.14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • claude wouters

  ach ja, zelfstandige bijdragen betalen ze al (denk ik) , en het nieuwe kwartaal start volgende week,

 • Jan Peeters

  Ah zie eens ze wil zelf cocktails shaken, dat zal wat moeilijk gaan als je geen vergunning voor sterke drank hebt, maar ja een cola’tje met wat suikerklontjes geeft ook wel iets.

 • Loze Visser

  Ze had beter bij Marie - Jo gebleven ! Maar daar mocht je niet drinken hè !

 • Fred Fourgon

  Geen halfjaar geef ik die zaak. Let maar eens op.

 • Hilde De Smedt

  Voor hoelang?