VIER
Volledig scherm
PREMIUM
© VIER

Tanja Dexters, Nainggolan... Als BV’s in de penarie zitten, bellen ze advocaat Omar Souidi: “Hij schrijft meer persberichten dan conclusies”

ShowbizzNog maar net had hij een (zoveelste) brandje rond Tanja Dexters geblust, of advocaat Omar Souidi (36) mocht al opdraven om het dronken rijgedrag van Radja Nainggolan te verschonen tegenover de buitenwacht. En zo krijgt meester Souidi steeds nadrukkelijker het etiket van ‘BV-advocaat’ en dat wekt — zeker aan de Antwerpse balie — wrevel op. Iets waar Souidi zich niets van aantrekt, blijkt duidelijk uit dit gesprek: “Die bekende Vlamingen bellen mij, hé, niet omgekeerd.”

15 reacties

 • dominique van damme

  2 maanden geleden
  Men mag advocaat zijn het is de rechter dat beslissing neemt en fier moet men er niet op zijn advocaat van bv te zijn
 • Pim Pauwels

  2 maanden geleden
  Bekend maar zeker niet beter en intelligenter
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  En dan ? Als hij werkt voor zijn geld zoals een ander? En als hij gebeld wordt, waarom zou hij het niet aanvaarden? Ik zal hem niet bellen, ik gedraag me en heb geen advokaat nodig
 • Luc Ver Eecke

  2 maanden geleden
  Dat is de conclusie , hun eigen advocaten en deze kennen al de achterpoortjes beter als geen ander !
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Een advocaat moet de belangen van zijn cliënt verdedigen en niet die van de maatschappij. Souidi is dan misschien een 'showman' , een ijdeltuit en/of een 'dikke nek' maar hij is duidelijk een goede advocaat.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.