Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Tanja Dexters in quarantaine: rechtszaak rond ongeval met vluchtmisdrijf uitgesteld

ShowbizzTanja Dexters (43) moest zich gisteren in de politierechtbank in Turnhout verantwoorden voor een verkeersongeval. Maar omdat ze in quarantaine zit, vroeg haar advocaat uitstel. 

 1. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).
 2. 'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville
  Film

  'Julian' van Fleur Pierets verfilmd door Maaike Neuville

  In september 2019 verscheen het boek ‘Julian’ van Fleur Pierets. Het verhaal kende iedereen toen al: vrouwelijk kunstenaarskoppel Fleur Pierets en Julian P. Boom gingen trouwen in de 22 landen waar het homohuwelijk was toegelaten, maar Julian stierf na het vierde huwelijk. Nu is de start gemaakt om Fleurs boek te verfilmen. ‘Julian’ wordt het regiedebuut van actrice Maaike Neuville (‘De Twaalf’, ‘Red Light’).