Tanja Dexters in alle stilte vertrokken bij de Flamingo Bar: “Valentina en mijn vriend begonnen eronder te lijden”

Tanja Dexerts in de Flamingo Bar.
Klaas De Scheirder Tanja Dexerts in de Flamingo Bar.
Tanja Dexters heeft zich twee maanden geleden al in stilte teruggetrokken uit de Flamingo Bar, die tot heden toe nog het label ‘by Tanja Dexters’ draagt. “De combinatie met mijn privéleven werd te zwaar”, verklaart ze.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Tanja besloot om haar associatie met de bar stop te zetten. “Ik was het uithangbord van de Flamingobar, en ik merkte dat de klanten verwachtten dat ik er van ’s ochtends tot ’s avonds zat, om een glimp van mij op te vangen. Als ik er toch eens niet was, kregen we teleurgestelde reacties, ook al deed ik wat ik kon. Maar de voornaamste reden is dat de horeca zwaar is in combinatie met een privéleven”, vertelt Tanja in Story. “De Flamingobar draait tijdens de winter vooral ’s avonds. Ik kwam zoveel mogelijk naar geplande events en dat was plezant, maar ik merkte dat Valentina en mijn vriend eronder begonnen te lijden. Ook mijn familie vond het niet fijn als ik niet bij een etentje kon zijn. En zelf vond ik het ook niet meer leuk om ’s avonds te moeten vertrekken en alles en iedereen achter te laten. Dus heb ik een keuze gemaakt. Als puntje bij paaltje komt, kies ik altijd voor de liefde.”

Atilla Usul, de conceptbedenker van de Flamingo Bar, zou volgens Tanja niet de reden zijn dat ze de bar verlaat. “Atilla is intussen een goede vriend geworden, en hij was trouwens nooit officieel mijn zakenpartner. Ik was het gezicht van de bar, hij werkt in opdracht van de zaakvoerder. Mijn beslissing heeft ook niets te maken met de negatieve berichtgeving bij de opening van de Flamingobar, want dat bleek vooral mooie reclame (lacht).”
48 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eddy de decker

  Tanja Dexters is echt wel een type vrouw die in het amerika van de tijd van alcapone of Bonny and Clyde heel goed zou gepast hebben , ze is te laat geboren en voelt zich niet thuis vrees ik :) doe zo voort tanja , je geeft kleur aan het publiek en je leven

 • Annie rams De meester

  Tanja is en blijft top.

 • Bix Froefel

  Wil veel geld verdienen met een bar maar wil niet de lasten van een zelfstandige. Zo werkt dat niet. En betaalt zij braaf haar bijdragen of heeft zij schulden? Wat doet zij nu? Aan den dop? Of escort?

 • Diane Bernaerts

  "om een glimp van mij op te vangen": hoe pretentieus kan je zijn!

 • Heidi Werbrouck

  Waarom geloof ik daar nu eens geen woord van?