Tanja Dexters heeft enkel haar naam verbonden aan de Flamingo Bar, maar... "Ze kan ook vervolgd worden als het foutloopt"

Dieter Bacquaert
Het zit Tanja Dexters de laatste tijd niet mee. De opening van haar 'Flamingo Bar' draaide helemaal in de soep toen de nodige drankvergunningen niet in orde bleken. Uiteindelijk werd de bar verzegeld door de politie. De ex-miss vertelde in Gert Late Night vorige week dat ze het heel moeilijk heeft met de situatie. "Ik ben een alleenstaande moeder", aldus Tanja. "Ik heb twee moeilijke jaren gehad, zowel emotioneel als financieel. Ik probeer er weer bovenop te komen en te overleven." 

Financieel expert Thierry Debels zocht voor weekblad TV Familie uit hoe het met de financiële situatie van Tanja Dexters zit, en beaamt dat het er niet rooskleurig uitziet. "Tanja Dexters staat er sinds 2016 niet bijster goed voor", zegt hij. "Eerlijk gezegd was 2016 voor haar financieel een rampjaar. Ze heeft toen veel verlies gemaakt. De cijfers waren zelfs zo slecht dat haar firma eigenlijk virtueel failliet was. Getuige daarvan het negatief eigen vermogen. En als ze bij ‘Gert Late Night’ vertelt dat 2017 even slecht was... Tja, dan hou ik mijn hart vast. Misschien dat ze dáárom met haar Flamingo Bar een nieuwe financiële uitdaging aangaat."

Enkel naam gebruikt

Hoe zijn de zaakjes van de Flamingo Bar eigenlijk geregeld? "Tanja Dexters is zelf niet de zaakvoerder, hoor", weet Thierry Debels. "Dat is Dawid Sopyla.  Tanja heeft enkel haar naam verbonden aan die Flamingo Bar. Dan kan je je de vraag stellen: hoe wordt Tanja dan vergoed? Wel, ze krijgt een soort commissie, omdat ze toestaat dat haar naam wordt gebruikt. En het zal allicht de bedoeling zijn dat Tanja op regelmatige basis aanwezig is in de zaak, als publiekstrekker, zeg maar. Daar is voor alle duidelijkheid niets illegaals aan, hoor.’"

Toch had Tanja Dexters volgens Thierry Debels beter twee keer nagedacht voor ze met dit nieuwe concept in zee ging. "De lui met wie Tanja een samenwerking is aangegaan... Laat ons zeggen dat die op z’n zachtst gezegd niet koosjer zijn", aldus Debels. "Als het met die Flamingo Bar slecht afloopt, kan Tanja worden meegesleurd in heel die netelige affaire. Want het is niet omdat zij officieel geen zaakvoerder is, dat ze niets te verliezen heeft. Als die kerels met illegale toestanden bezig zouden zijn, kan ook Tanja vervolgd worden."
62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Louis Meeus

  Een hard werkende mens kan al eens tegenslag hebben zeker.......

 • Hilde De Smedt

  Als je het financieel moeilijk hebt als alleenstaande mama ga je niet jaarlijks 2 tot 3 keer op reis en koop je geen dure kledij en spullen. Zij doet dat wel. Ik geloof er niets van dat ze het financieel moeilijk heeft! Ze zoekt aandacht, en het lukt haar goed.

 • Glenn Verbeeck

  Mensen denk ook eens aan het dochtertje van Tanja aub, hoe moet dat kind zich voelen als ze weet wat voor dingen er allemaal gezegd en geschreven worden over haar lieve mama? En ik ben er ook zeker van dat Tanja een heel lieve mama is!! Stop er mee dus zou ik zeggen.

 • louis pippers

  Krijgt ze schrik dat ze zal veroordeeld worden met haar criminele partner en als ze het moeilijk heeft nog eens een rijke aan de haak slaan

 • Ewald Waldemar

  Als ik het financieel moeilijk heb, ga ik naar de Aldi of de Lidl. Kmoet er niet aan denken champagne te drinken en te gaan feesten!i 'Ocharme Tania'