Sylvie Meis.
Volledig scherm
Sylvie Meis. © ANP Kippa

Sylvie Meis over lingeriecollectie voor Aldi: “Ze gaan pas met je in zee als iedereen je kent”

ShowbizzDat presentatrice en model Sylvie Meis (42) lingerie heeft ontworpen voor de Duitse supermarktketen Aldi, deed de voorbije dagen heel wat wenkbrauwen fronsen. De Nederlandse pakt namelijk maar al te graag uit met haar luxueuze levensstijl. In het weekblad Privé geeft ze nu voor het eerst tekst en uitleg. “Je komt pas tot zo’n samenwerking als ze zeker weten dat freaking iedereen weet wie je bent.”

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Verloofde van Britney Spears is niet te spreken over nieuwe documentaire ‘Britney Vs. Spears’
  Celebrities

  Verloofde van Britney Spears is niet te spreken over nieuwe documentai­re ‘Britney Vs. Spears’

  Sam Asghari (27) is net zoals zijn kersverse verloofde Britney Spears (39) niet blij met de nieuwe documentaire over haar leven. Op woensdag stuurde Netflix, waar de prent vanaf 28 september op te zien is, de allereerste trailer de wereld in. Diezelfde dag liet ook Asghari van zich horen. “Ik hoop dat de opbrengst van deze docu integraal naar de strijd tegen ongelijkheid gaat. #FreeBritney”
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.