Sylvie Meis en haar man Niclas Castello
Volledig scherm
Sylvie Meis en haar man Niclas Castello © Brunopress/Instagram

Sylvie Meis doet verrassende onthulling: “Mijn man en ik wonen niet samen, we zien elkaar enkel in het weekend”

ShowbizzEen uitbundig huwelijk? Daar zei Sylvie Meis (44) geen nee tegen. Samenwonen daarentegen slaat ze liever af. In de YouTubereeks ‘Open Kaart’ onthulde de presentatrice dat ze niet onder hetzelfde dak woont met haar man Niclas Castello (44). Sterker nog, het koppel woont niet eens in hetzelfde land. Zijn thuisbasis is in Zwitserland, zij woont in het Duitse Hamburg. “We zien elkaar meestal in het weekend of op vakantie.”

3 reacties

 • Saskia Jongen

  3 maanden geleden
  Verassende onthulling? Ik vind dit heel normaal , ik begrijp het heel goed
 • Stroobants Alexander

  3 maanden geleden
  Als dat hun keuze is moeten andere dat respecteren.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Als ze daar beiden mee akkoord zijn, waarom niet. Maar ik persoonlijk zou het niet zien zitten zo!
 1. Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Veel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”
  Play
  Showbits
  4

  Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Veel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”

  Als opwarmer loopt op VTM de herhaling de serie ‘De Zonen van Van As’, maar de fans kijken nu al reikhalzend uit naar de film rond het zotste bouwbedrijf van het land. De film komt er exact tien jaar na de start van de reeks, die na vijf seizoenen veel te snel werd stopgezet. In de film keert zelfs een legendarisch personage terug: Jempi herrijst uit de doden. Hoe ze dat geloofwaardig in het verhaal hebben verwerkt, probeert Desna te ontfutselen bij acteurs Peter Van den Eede en Carry Goossens. Bekijk het in een nieuwe Showbits. De film loopt vanaf 7 december in de zalen.